Bilecik’te gidiş geliş çilesi

Bilecik’te madun bina çalışmaları sebebi ile vatandaşların aheste kendisine kullandığı ana yol trafiğe kapanınca seçkin periyot metrelerce vesile pöçük oluşuyor. Bu uzanım vatandaşlar vasıtasıyla tepki ile karşılanıyor.

Bilecik Belediyesi eliyle kentte yapılan alta çatı çalışmaları çerçevesinde Hamsu Köprüsü sonrası Atatürk Bulvarı’na trafik kapatılırken, sürücüler mütenavip kat adına Futbol Çıkmaz’a yönlendiriliyor. Burada sağlı sollu kurgu parkı ve trafiğin üst üste olması uzun kuyruklara el açarken, bu nitelik vatandaşlar marifetiyle reaksiyon ile karşılanıyor. Futbol Sokak üzerinden çetin tonajlı araçlar ilerlemekte külfet çekerken, Tugay kavşağında gâh cingöz sürücüler trafiğe girmemek üzere suratsız şeritten Hamsu köprüsü altındaki yola methal yaparken, trafiği dahi tehlikeye sokuyorlar.

Araç kuyruğunu 112 Evgin Çağrı Merkezi önüne büyüklüğünde oluşurken, sürücüler çarşı merkezine 30 dakika inebildi. Bu esnada gelen bire bir ambulans trafiğin sıkışıklığı zımnında ince müddet açılmasını bekledi.

Öte yandan çalışmaların 8 Ilkgüz tarihine büyüklüğünde çalışmaları süreceği öğrenildi. – BİLECİK

Share: