Bin TL ödüllü pilav yiyecek yarışması renkli görüntülere tayf oldu

Çorum’da tıpkısı işletmeci yoluyla planlı ödüllü pilav yiyecek yarışmasında, bin lira ödülü vira etmek talip vatandaşlar 10 porsiyon tavuklu pilavı bitirebilmek için kıyasıya yarıştı.

Çorum’da cümbüş gösteren tıpkı işletmeci tarafından rastgele sene geleneksel kendisine düzenlenen pilav yeme yarışması, bu yıl baştan gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan vatandaşlar bin TL’yi kazanabilmek için 10 porsiyon tavuklu pilavı bitirmeye çalıştı. Mülevven görüntülere hayalet olan yarışmaya katılan vatandaşlar, 10 porsiyon pilav yemeyi başaramadı.

İşletmeci Burak Esmer, 9 yıldır geleneksel namına yarışmayı düzenlediklerini belirterek, “Seçkin yarışmada mülk ödülü veriyoruz. Bu yarışmamız biraz mahdut. Zira daha geçmiş yarışmalarda rekor denemelerinin geçilmesini istiyorduk. Bu el 10 porsiyon pilav yiyici herkese servet vereceğiz. Yarışmacıların 10 pilav yiyerek 10 içecek içmesi gerekiyor. Ansız dönüşümler haddinden fazla fena hâlde. Tümce katılmak istiyor. Gelişigüzel hafta yarış yapmayı planlıyoruz. 10 pilav yiyen herkese bin liralık ihsan vereceğiz” dedi. – ÇORUM

Share: