Binali Yıldırım: “Aliağa, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak”

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir programı çerçevesinde Aliağa’ya gelen AK Fırka Genel Başkanvekili ve İzmir Saylav Binali Saika’ı makamında konuk etti. Binali Yıldırım, “Aliağa kül özellikleriyle Türkiye’yi geleceğe taşıyacak potansiyele sahiptir” dedi.

DÜRÜST Tümen Umumi Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Saika ve beraberindeki yıldız bilimi, Aliağa programı çerçevesinde Aliağa Belediyesine ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretten iri saygınlık ve mutluluk duyduğunu ifade eden Aliağa Belediye Reisi Serkan Çevik, Aliağa’nın talih ekonomisine katkısı ve şehremaneti çalışmaları karşı brifing yaptı.

Başkan Serkan Acar: “Aliağa üreten bir site”

Aliağa’nın sanayisi ve limanlarıyla Türkiye’ye değer katan, üreten ayrımsız kent olduğunu belirten Başbuğ Serkan Çevik, aut ticaretin yüzde 6’sını, mevki ekonomisinin yüzdelik 2’sini Aliağa’nın karşıladığını söyledi.

Başbuğ Serkan Acar, henüz bilahare Binali Yıldırım’a Dokuz Ilkgüz Üniversitesi Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi ile yapımı devam eden katlı ağız ve içtimai donatı projeleri karşı bilgelik verdi.

Binali Saika: “Aliağa, Türkiye’nin uran üretiminde önceki sıralarda kayran alıyor”

AK Fırka Genel Başkanvekili Binali Saika ise Aliağa’nın İzmir’in lokomotif ilçesi olduğunu belirterek, “Aliağa, Türkiye’nin sanayi üretiminde önceki sıralarda yer alıyor. Aliağa cemi özellikleriyle Türkiye’yi geleceğe taşıyacak potansiyele sahiptir” ifadelerini kullandı.

Aliağa Belediye Reisi Serkan Acara, huzur ziyareti sonrası günün anısına Binali Yıldırım’a Aliağalı üretici kadınlar marifetiyle halk emeği ile hazırlanan tarihi Helvacı kilimini dürü etti.

Binali Sebep’ın ziyaretine antrparantez; YANLIŞSIZ Tümen İzmir Milletvekilleri, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Garnizon Komutanı Miralay Faruk Altun, Kınık Belediye Başkanı Sınırlı Doğruer, AK Fırka İzmir İl Başkanı Kerem Ulvi Sonsuz, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Delimsirek, belediye divan üyeleri, kat müdürleri, STK temsilcileri ve fırka yöneticileri birlikte katıldı. – İZMİR

Share: