Bingöl’de AK Partiden mebus namzet adayı olan Korkutata’ya okkalı deste

Bingöl’birlikte YANLIŞSIZ Partiden mebus aday adayı olan Korkutata’ya güç rabıta

BİNGÖL – Cumhurbaşkanlığındaki İdari ve Mali İşler Başkanlığı müşavirliği görevinden incizap ederek memleketi Bingöl’dahi DOĞRU Partiden saylav aday adayı olan Anlaklı Korkutata’ya, müracaatında binlerce vatandaş haremlik etti.

14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve saylav seçiminin aday adaylığı başvuruları, devlet genelinde olduğu kadar Bingöl’da da başladı. Namzet adayı almak talip bürokratlar, görevlerinden istifa ederek yer başkanlıklarına müracaatlarını yapmaya bitmeme ediyor. Bu çerçevede geçtiğimiz dönemin DÜRÜST Tümen Bingöl Mebus adayı Anlaklı Korkutata, Cumhurbaşkanlığındaki İdari ve Finansal İşler Başkanlığı müşavirliğinden incizap ederek memleketi Bingöl’e geldi. Elazığ-Bingöl karaca uğrunda yüzlerce vatandaş yoluyla karşılanan Korkutata, öğle vakti namazının ardından korkulu tıpkı katılımla DOĞRU Öğür Bingöl İl Başkanlığına gelerek namzet namzetlik müracaatını yaptı.

Kendisine bindi vermek amacıyla gelen kalabalığa hitap eden Korkutata, gösterilen bağlam için da teşekkürname etti.

“Heyecanınız bize motivasyon oldu”

Parti binasında aynı müracaat gerçekleştiren Korkutata, Bingöl’üstelik büyük benzeri başarıya imza atacaklarını vurguladı. Korkutata, “Heyecanınız bize aynı motivasyon kattı hem partimiz amacıyla hem da şahsımız için. İnşallah bu güdeleme bu enerji ile önümüzdeki seçimlerde dahi Bingöl’dahi şişman ayrımsız başarıya imza atıp Türkiye’nin yüz akı olma uğrunda balaban aynı egemenlik ve oturma göstereceğiz. Allah hepinizden razı olsun. Siz beni tanıyorsunuz, beni sizi tanıyorum. Çocukluğum, buradaki büyüklerimizin birlikte geçti. Siyasette, bürokraside, sivil toplumda hiçbir zaman milletin menfaatini kavrayışsız planda tutmadım. Milletimizin taleplerini değme devir önde tuttum. Bu tatlılıkla bugüne kadar geldik. Malumunuz sabık seçimde bize bir defa yazıldı ve kibir yapmadık, geldik. Karye karye, mezra ekenek, aile eş dolaştık. SKM’nin açım gününde bir müzakere yapmıştım. Demiştim ki madem cenabı türe bizi bu konuda memur kıldı, milletimiz bize bu görevi verdi, genel merkezimiz hakeza ölçüm etti bize düşen buna sadakatle katılmak ve bunun gereğini yapmaktır. Ev eş, bap husus dolaşarak bunun gereğini yaptık ve evire çevire benzeri şekilde emaneti sahiplerine tasdik ettik, elhamdülillah. Fakat bugün geldiğimiz noktada bu emanetin taçlandırılması üzere önümüzde yıpranmamış ayrımsız konu açılıyor ve yine bir seçme arifesindeyiz. Sabık seçme şöyle demiştim sizin bu sevginiz 100 milletvekilliğine bedeldir. Ihtimal seçimi sandıkta kaybetmiş olabiliriz ama ego sizin gönlünüzü kazandım, benim üzere genişlik iri rüşvet budur diye söylemiştim. Bugün gördük kim siz hala bir noktadasınız. Bu kardeşinizi bekâr bırakmadınız. Tığ o gün seçimi kaybetmiş olabiliriz, şahsım adına söylüyorum partimiz bittabi ki kazandı amma bugün gine bakir aynı enerjiyle yolumuza ve yolculuğumuza devam ediyoruz. İnşallah ölçüm edilirse, bu fariza tekrar bize verilirse Bingöl’dahi 3-0’ın yollarını zorlayacağız. Burada büyük benzeri muvaffakiyet ile çıkacağız ve Türkiye’nin yüzyılı inşa edilirken, Bingöl bu yüzyıla gailesiz, acara ve bakir motivasyonla katkı sunmaya amade olacak. Tanrı hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.

Korkutata, başvurusunun arkası sıra parti binası dışında bekleyen kalabalığa birlikte teşekkürname etti.

Share: