Binlerce dirilik Akkonak’ta filmi keyfi yaşadı

Denizli’de, Merkezefendi Belediyesi eliyle planlı ‘Açık Çekicilik Beyaz Perde Geceleri’, bu sefer Akkonak Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sizlerle benzeri arada girmek bizlere büyük tıpkı erke, cümbüş ve bahtiyarlık veriyor. Bizi boydak bırakmadığınız için teşekkürname ederim” dedi.

Merkezefendi Belediyesi hars ve hanek faaliyetleri çerçevesinde ‘Açık Hava Beyaz Perde Geceleri’ düzenlemeye devam ediyor. Henüz evvel Karaman Mahallesi’nde gerçekleştirilen aktiflik bu sefer Akkonak Mahallesi’nde yapıldı. Sinemaseverlerin alçak rabıt gösterdiği programda Yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı, Ahmet Kural, Amaç Cemcir, Rasim Öztekin, Barış Talih, Bükülme Meydan ve Erdal Boğa üzere isimlerin kurum aldığı ‘Düğün Toplum Örgütü 2’ filmi beyaz zehir perdeye yansıtıldı.

Aileleriyle gelişigüzel açıkça albeni sinemasını bağlı olmak üzere Hacı Hasan Yüce Kömürcüoğlu Ortaokulu bahçesini dolduran Merkezefendililere, nostalji hava yaratılması adına patlamış mısır ve gazoz ikramında üstelik bulunuldu. Aktiflik alanına kurulan dev ekranda sinemanın bildirme adamakıllı filmlerini nostaljik ayrımsız ortamda izlem şansını bulan vatandaşlara Merkezefendi Belediye Reisi Şeniz Doğan de zevcelik etti.

“Halkımızın ağırbaşlı katılımı bizleri bahtiyar ediyor”

Nostaljik bir ortamda mahalleliyle film izleme keyfi yaşadıklarını tamlayan Merkezefendi Şehremini Şeniz Doğan, “Sizlerle ayrımsız arada tevessül etmek bizlere nazik tıpkısı erke, kasırga ve mutluluk veriyor. Zaman burada bizi bekâr bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bu pir yaz akşamında hep birlikte sevinçli sunturlu benzeri espas geçireceğiz. Fena Hâlde projelerle karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Önceleri mahallelerimizde keyifli sinema günleri ve geceleri olurdu. Bu geleneği ilçemizde devam yol açmak istiyoruz. Mahalle halkını kaynaştırmak ve bizler ile alay malay bir arada olmasını seçmek hesabına bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Merkezefendili hemşerilerimize katılımlarından muhit teşekkürname ediyorum” ifadelerini kullandı. – DENİZLİ

Share: