Bitexen Giresunspor-Kasımpaşa maçının arkası sıra

Spor Küfe Süper Lig’in 3. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı 1-0 aşınmış eden Bitexen Giresunspor’un beceri direktörü Hakan Batur, çokça altın bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Bahadır, karşılaşma sonrası planlı basın toplantısında, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Maçın yumruk olacağını iyi bildiklerini ve öyle dahi olduğuna aksan eden Batur, “Seyircimiz önünde önce maçta ferah oynamamıza rağmen kaybetmiştik. Onlara ayrımsız galibiyet ithaf etmek istiyorduk. Onun üzere kazandığımız üzere mutluyuz. Maç öncesi Galatasaray’ı yenmenin verdiği biraz maneviyat vardı. Amma seçkin maç elbette ki, tahakküm. Bu maçın ağırlık geçeceğini biliyorduk. Rakibimiz bile sarıklı değişikliğinden sonra aynı aksülamel verecekti.” dedi.

Oyunun genelinde rakiplerine haddinden fazla çok vaziyet vermediklerini belirten Batur, “Ürettiğimiz pozisyonlar var. Daha geçmiş de golü yakalayabilirdik. Sonuç dakikada elde ettiğimiz golle çokça değerli tıpkısı 3 fakül aldık.” diyerek konuştu.

Yıpranmamış oluşan aynı mızıka olduklarına belen eden Batur, “Eskimemiş oyuncuların uzlaşma süreci aritmetik ettiğimden elan er oldu. İki maçtır bize emniyetsiz ulama sağlıyorlar. Bugün sonra oyuna girenler de etkililerdi. 3 maçta 6 fakül yaptık. Ati adına bizim için adamakıllı şeyler oluyor. İnşallah devamını getiririz.” değerlendirmesinde bulundu.

Aktarma çalışmalarının bitmeme ettiğini aktaran Batur, şöyle konuştu:

“Alıntı için çalışmalarımız sürüyor. Santrfor, uç oyuncusu, orta yer alacağız. Şu an 8 ecnebi oyuncumuz var. Defansif olarak kenarlarda az buçuk sıkıntımız var. Takviyeler yapacağız kim, grup detaylı benzeri maraton. Ati yerine elan sağlam adımlar atmamız gerekiyor.”

-Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Necati Erkmen ise özellikle oyunun ikinci yarısında henüz etkili baziçe ortaya koyduklarına işaret ederek, şunları dile getirdi:

“Öncelikle rakibimizi kutluyorum. Hele oyunun ikinci yarısında sahada iyi uğraş ettik. Oyuna yaptığımız hamlelerle bu arada daha ongun savaş ettik. Müsabakanın tabii ki, rakip vasıtasıyla atılan golle kazanılmasını tevakki etmek duyuyorum. Genişlik azından ikinci yarıda verdiğimiz savaş böylelikle puanla dönmeyi isterdik. Şanssız bire bir golle 1-0 yenik olduk.”

Erkmen, hakemle ilgili temas istimara yapmayacağını üstelik sözlerine ekledi.



Share: