Bitlis’te STK’lerden “Aileni koru, ifsada dur birlikte” açıklaması

Bitlis Medeniyet ve Eğitime Destek Platformları ile Türkiye Sülale Meclisi üyeleri “Aileni koru, ifsada dur da” temasıyla matbuat açıklaması yaptı.

Ulu Cami girişinde düzenlenen izah, Diyanet-Sen Bitlis Yazıhane Başkanı Behzat Durak’ın Kur’an-ı Verimli tilavetiyle başladı.

Burada toplananlar adına açıklamayı okuyan Bitlis Medeniyet Platformu Dönme Sözcüsü Cengiz Delice, aileye, gençliğe, çocuklara, nesle ve birçok değere yapılan değme çeşit bozguncu ve sapkın saldırılara alın olduklarını söyledi.

Gençlerin ahlakını becermek, ailenin dini ve geleneksel yapısını sımak amacıyla müteharrik bakımsız zihniyetli güruha karşı mıhlı ayakta olduklarını yorumlamak üzere toplandıklarını belirten Atmaca, şunları kaydetti:

“Dünyayı istedikleri kadar çevrilemek için temas çeşit ifsadı ve sapkınlığı yaymaya etkin global birtakım yabansı güçlerin ve aramızdaki uzantılarının açtığı hayasız benzeri taarruzla yüz yüze olduğumuzun bilincindeyiz. İnsanlık düşmanı bu ayrımsız avuç kapitalist resülmal sahipleri, karı yapımızı, ahlakımızı, değerlerimizi ve neslimizi nakzetmek için ne kök atak yaptığını ve emellerine kaynaşmak üzere kimi dernek ve örgütlenmelere milyon dolarla finansman sağladıklarını biliyoruz.”

Açıklama, müftü yardımcısı Abdullah Temizkan’ın dua etmesiyle sona erdi.

Share: