Bolu’da fidyeinecat için kaçırılan 8 yaşındaki yavru kurtarıldı

Bolu’de evinin bahçesinde oynarken kandırılarak fidye üzere kaçırılan 8 yaşındaki bala, bir iş merkezinin bina katında sandalyeye angaje halde bulundu.

Sokakta yaşadığı öğrenilen O.Ö. isimli gönül, ebeveynleri evde bulunmayan ve villanın bahçesinde köpeğiyle oynayan 8 yaşındaki Ö.B.Ö’yü tıpkısı süre izledi.

Çocuğun eve girmesinin ardından köpeği kaçıran yabansı, dışarı çıktığında Ö.B.O’ya köpeğinin yerini bildiğini ve kendisiyle gelirse yerini göstereceğini söyledi.

Teklifini kabul eden çocuğu kaçıran O.Ö, iş merkezinin çatısına götürdüğü çocuğun ellerini, ayaklarını ve ağzını bantlayarak sandalyeye bağladı.

Daha sonradan fidye arzulamak üzere eve giden ve çocuğunu evde bulamayan annenin bilgelik vermesi konusunda bölgeye gelenleri görünce panik fail yabansı, koşmaya başlayınca vatandaşlar eliyle kovalandı.

Bu tam kovalamacayı fark fail ve görevde sıfır polis güçleri memurunun durdurduğu araçla takiben gittiği O.Ö, vatandaşların üstelik sebebiyle yakalanarak polis güçleri merkezine götürüldü.

İfadesinde çocuğu fidye amacıyla kaçırdığını itiraf fail zanlının, Ö.B.Ö’yü tuttuğu yeri tanım etmesi üzerine Yaşamkent Mahallesi’ndeki gelişim merkezine revan ekipler, çocuğu sandalyeye bantlanmış halde buldu.

Sağlık ekiplerince kontrolden geçirilen çocuğun durumunun ongun olduğu öğrenildi.

Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Share: