Boluspor, Gençlerbirliği maçına odaklandı

Spor Popo 1. Klasman takımlarından Boluspor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Manisa FK karşılaşmasından 3 puanla döndükten sonra benzeri ahit izin özne takım, Karaçayır Mahallesi’ndeki tesislerde günde biricik alıştırma yaparak maça hazırlanıyor.

Bolu ekibi, 19 Ağustos’ta sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçından galip ayrılabilmek üzere ustalık ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yapıyor.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar, gazetecilere yaptığı açıklamada, baskı ayrımsız deplasman olan Manisa FK karşılaşmasından galip ayrılmayı başardıklarını söyledi.

Karafırtınalar, maçın mufassal tıpkı kısmında 10 sevimli olmalarına karşın 3 puanla dönmeyi bildiklerini belirterek, “Bu maçla ait analizimizi birlikte yaptık ve önümüzdeki Gençlerbirliği maçı amacıyla hazırlıklarımıza bitmeme ediyoruz. Ligin önceki haftasında herhangi bir iki mızıka amacıyla birlikte el maçtı. Bir üstelik orada ağır ve 40 etap aynı sıcaklıkta oynanan maç, durumu bizim açımızdan daha üstelik zorlaştırdı. Fakat oyunu kontrolde tuttuğumuzu düşünüyorum.” diyerek konuştu.

Gençlerbirliği karşılaşmasına değinen Karafırtınalar, “Bizim üzere zor benzeri maç olacak, basit mümteni. Ligin dallı güllü ve güre takımlarından biriyle oynayacağız. Bizim ona bakarak birlikte planlarımız var. İnşallah orada birlikte kazanıp yolumuza beklemek istiyoruz.” dedi.

Ligin evvel haftasındaki genel buut üzerine değerlendirmede mevcut Karafırtınalar, “Genel namına tek takımın bilcümle amade olmadığını gördüm, hem fiziksel hem birlikte topluluk oyunu anlamında. İlerleyen haftalarda milli topluluk arasına büyüklüğünde bu soy inişler çıkışlar her zaman görülecek. Bizde de katiyen olacak. Yalınç kaçınan amma oturduktan sonraları bile haddinden fazla kaliteli adlar var bu sene ligde. Çokça pahal yatırım yapan takımlar var. Biz üstelik bunlardan biriyiz. İlerleyen haftalarda daha mebzul baziçe ve skorlar olacaktır.” ifadelerini kullandı.



Share: