Boluspor’da erek galibiyeti devam ettirmek

Spor Kaba Et 1. Küme takımı Boluspor’un maharet direktörü Sait Karafırtınalar, Gençlerbirliği maçının tahakküm geçeceğini belirterek, “Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Spor Küfe 1. Tabur ekibi Boluspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisa FK ile oynadığı karşılaşmadan aldığı 3 puanın ardından Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı. Zat evinde ligin önceki karşılaşmasına çıkma olan kırmızı-beyazlı kol, buradan bile 3 puanla ayrılarak galibiyetini bitmeme yol açmak istiyor.

Boluspor Maharet Direktörü Sait Karafırtınalar, ligdeki takımların mecmu namına amade olmadığını belirterek, “Tek takımın fiziksel olarak ve topluluk oyunu anlamında amade olmadığını gördük. Milli bando arasına büyüklüğünde bu iniş çıkışlar değme takımda görülecek. Olağan mümteni ama oturduktan sonraları ligde haddinden fazla birinci sınıf esame var. Çokça tehlikeli yatırım fail takımlar var. Biz bile bunlardan birisiyiz. İlerleyen haftalarda henüz iyi oyunlar ve skorlar olacağını düşünüyorum” dedi.

“Çokça şanlı oyuncular dışarıda kalacak”

Oyuncularının formalarının garanti olmadığını rapor eden Karafırtınalar, “Yığın çokça teferruatlı. Bugün oynayan ihtimal yarın kadroya giremeyecek. Ihtimal kadroda sıfır 11’birlikte oynayacak. Bu rotasyonları bütün göreceğiz. Milli mızıka arasına büyüklüğünde takımı oturtmaya çalışacağız. Ama tek kimsenin forması garanti değil. Düzlük götürecek kadar görünüyor. Çünkü çokça altın isimler kadronun üstelik dışında kalıyor. Bir kaleci, bir da zinde bir bacanak aldıktan sonra 5 kişi kadroya almamız gerekiyor. Bizim birlikte 26 nefis haddinden fazla altın bir kadromuz var. Çokça yüce oyuncular dışarıda kalacak. Bu rekabet başarıyı getirecek diyerek düşünüyorum. Bizim için yeğleme beğenmek görgüsüz değil. En iyisini yeğleme ederek son almak istiyoruz” diye konuştu.

“Ağırlık aynı maç olacak”

Gençlerbirliği maçı ile ait üstelik mütekellim Sait Karafırtınalar, “Sabık hafta ligin arz cıvıl cıvıl iki takımı oynadı, Gençlerbirliği ile Altınordu. Seyir zevki açısından evire çevire ayrımsız karşılaşma oldu. Print bir karşılaşma olacak. Ligin zihayat ve hayat dolu takımlarından birisiyle oynayacağız. Ona bakarak bizim da planlarımız var. Kazanıp yolumuza beklemek istiyoruz” ifadelerini kullandı. – BOLU



Share: