Bolu’ya bordo-beyazlılar atak ediyor

Bandırmaspor takımının en büyük antipatik gücü olan taraftarlar, Veriş günü Bolu’de oynanacak karşılaşmada takımlarını bekâr bırakmayacak.

Bandırmaspor, TFF 1. Lig’in 17. haftasında Boluspor ile 11 Aralık 2022 Veriş günü deplasmanda karşılaşacak. Deplasman taraftarı amacıyla 432 bilet ayrıldı. Taraftarlarla ortada nazik bire bir bandaj oluşan Bandırmaspor Başkanı Öz Saygı Göçmez’in, ‘Bandırmalı, serencam üç karşılaşma. Avazın çıktığı kadar ahşa, ancak yettiğince destekle. İlk yarıyı bildirme adamakıllı şekilde bitirelim. Amma katiyen takımına küsme ve kuşlara uyma. Bandırmaspor taraftarı büyüktür vazgeçmez’ mesajına şişman tıpkı destekle değer vermeye hazırlanıyor.

En uzak deplasmanlarda de tribünde meydan alarak lige damgasını vuran Bandırmaspor taraftarı, Boluspor maçında takımlarını destekleyecek. Majör karşılaşma öncesi iri bir organizasyona hazırlanan Bandırmaspor taraftarı otobüslerle Bolu’ya atak edecek. Stada gelecek takıma hararetli tıpkı karşılama yapılacak, 90 an süresince dahi oyunculara tribünden tekmil destek verilecek.

Bordo-beyazlı renklere iştiyak veren bilcümle sporseverleri Bolu’ya davet fail Bandırmaspor ve Bandırma Taraftarlar Derneği Başkanı Anıl Başoğlu, otobüslerin Cumartesi’yi Münasebet’a bağlayan akşam saat 02.00’bile Cumhuriyet Meydanı’nda olacağını söyledi. Başoğlu, “Gidiş-vürut ücretleri 100 liralık. Taraftarlarımızın karşılaşma biletlerini Passolig’den kendileri almaları gerekiyor. Takımını bu oylumlu maçta boydak bırakmak istemeyen tamlık taraftarlarımız seçkin gün 12.00 – 18.00 saatleri arasında eski nakız binasının destek katındaki Bandırmaspor ve Bandırma Taraftarlar Derneği’ne gelerek isimlerini yazdırmaları gerekiyor. Aileleriyle katılmak isteyenler için bile antrparantez aile otobüsü kaldırılacaktır” dedi. – BALIKESİR

Share: