Burcu Özberk’ten Amaç Boz’a övgü: İyi müşterek olacağımızdan kuşkum bulunmayan

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, geçmiş akşam ezanı Akaretler’de bire bir etkinliğe katıldı. Örülmüş saçları ve sine dekolteli kıyafetiyle özen çekici Özberk, ayaküzeri kendisini muntazır basın mensuplarıyla arkadaşça etti. Erek Boz ile oynayacakları film üzerine mütekellim evire çevire aktör, Boz’a medih yağdırdı.

“MURAT’LA İYİ BİR PARTNER OLACAĞIMIZDAN KUŞKUM BULUNMAYAN”

Sonuç yerine FOX TV’de yayınlanan Amor Eseme İntikam isimli dizide rol alan oyuncu, projenin bitiş yapmasıyla eskimemiş tıpkısı film anlaşmasına imza attı. Garaz Gri ile başrolü paylaşacağı yıpranmamış filminden bahseden Özberk, “Bugün proje toplantısındaydık, okuduğumda haddinden fazla heyecanlandım. Eylül’ün ortasında sete çıkacağız. beraber Zeytin Ağacı dizisini izledim. Çok beğenildi ve patırtılı getirdi. Garaz Boz’un Tuba Büyüküstün ile olan uyumu harikaydı. Erek ile bereketli bire bir hissedar olacağımızdan hiç kuşkum namevcut” dedi.

İç çamaşırsız giydiği tişörtü, kap eteği ve kovboy çizmesiyle umum dikkatleri üstüne çekici 32 yaşındaki Itır Özberk, frikik parçalamak için sık sık tarafından göğsünü kapattı.



Share: