Bursa’da cadde ortasındaki dehşetten 2 zaman bilahare ızdırap marifet geldi

Bursa’birlikte, yerey anlaşmazlığı yüzünden cadde ortasındaki silahlı kavgada korkulu yaralanan 37 yaşındaki işadamı Yakup Yurdakul hayatını kaybetti. 4 bala babası Yurdakul’dan geriye sosyal medya hesabında paylaştığı, “Bire Bir ezanla geldin, ayrımsız sela ile çekip gideceksin. Lan beşer neyin derdindesin?” mesajı kaldı. Görüngü adı müdahil 4 şüpheli ise gözaltına makbuz. Silahlı savaş andaç ise saniye saniye görüntülenmişti.

Edinilen bilgiye göre, aralarında henüz başlangıçta muhasamat kâin akrabalar Turgut Özal Caddesi’nde karşılaştı. Aralarında yerey ve bırakıt zımnında anlaşamayan iki akraba sokak ortasında tartışmaya başladı. Namzet ağız dalaşı gücük sürede yerini taşlı, sopalı ve silahlı kavgaya bıraktı. Payanda ve silahların kullanıldığı kavgada bir yaşama belinden çıkardığı tabanca ile akrabası olan husumetlilerinin konusunda çıkmaz ortasında mermi yağdırdı. O anlar yakınlarda dallı güllü vatandaşların kamerasına saniye saniye yansıdı.

Henüz kimliği belirlenemeyen şüphelinin tabanca ile vurduğu Yakup Yurdakul (37), Harun A. ve Nihat Y. kanlar içre yere yığıldı. Çorlu 3 can çevredekiler yoluyla özel araçla Bursa Site Hastanesi’ne kaldırılırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Beyaz eşya ticaretiyle uğraşan ve 2 gündür çetin bakımda olan 4 yavru babası Yakup Yurdakul Mesai Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde öğle vakti namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonradan toprağa verildi.

Yurdakul’un sosyal medya hesabında tıpkısı müddet önce paylaştığı, ” Bir ezanla geldin, benzeri sela ile çekip gideceksin. Lan insanoğlu neyin derdindesin?” mesajı kaldı.

Cumhuriyet Altını Başsavcılığı’nın olayla ilgili soruşturması dahi bitmeme ediyor. Gözaltına alınan dört kişinin Güvenlik Idarehane Müdürlüğü’ndeki sorgusunun sürdüğü, peşi sıra adliyeye atıf edilecekleri öğrenildi. – BURSA

Share: