Bursa’da polis memuru, annesini, 2 ağabeyini ve yengesini öldürdü (2)

YILLIK İZNE AYRILIP, AİLESİNİ KATLETTİ

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde annesi, ağabeyleri ve yengesini öldüren polis güçleri memuru Ademiyet Ergüner’in (30), ayrımsız müddet önce kendi otomobilini satarak, üstencilik fail ağabeyi Mehmet Ergüner’den (39) benzeri kat satın ahzetmek amacıyla anlaştığı, ancak ikilinin arasında ofis fiyatı ile ait anlaşmazlık yaşandığı belirlendi.

6 almanak polis memuru olan Fakirlik Ergüner’in görev yaptığı Bingöl’den almanak izine ayrılarak geçmiş bozuk fariza yeri olan Eskişehir’e gittiği, burada eşini ve çocuğunu aynı AVM’ye bıraktıktan sonra Orhangazi’ye geçerek, karşılaşmak üzere ağabeyi Mehmet’i üstelik telefonla aradığı ortaya çıktı. Mehmet Ergüner, annesi Bedriye, ağabeyi Remzi ve yengesi Fatma Ergüner ile gelişigüzel İznik Gölü çevresindeki piknik alanına gelip otomobilden indiğinde, fenomen durumunda bekleyen Kesat Ergüner, beylik tabancasıyla ailesine kurşun yağdırdı. Asıl Bedriye ile oğlu Remzi ve gelini Fatma Ergüner görüngü yerinde, dokunaklı yaralanan Mehmet Ergüner ise kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Katliam sonrası otomobiliyle bölgeden uzaklaşan Gıyap Ergüner’in, konfirmasyon olduğu Orhangazi İlçe Inanma Müdürlüğü’ndeki işlemleri sürerken, 4 kişinin camit bedenleri Orhangazi Azamet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Cenazeler savcının incelemesinin ardından, ölü açımı üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürülecek.

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), –

Share: