Bursa’ya martir keskin düştü

Bursa’ya şehit yara düştü

Şehidin kardeşi de çeri tutmak istiyormuş

BURSA – Pençe Kilit Operasyonunda yaralanarak tedavi gördüğü GATA’da martir olan 27 yaşındaki Tunahan Çetince’un baba ocağına incitici veri ulaştı.

El Kilit Operasyonunda yaralanarak ayrımsız süredir GATA’da otama gören Piyon Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz’un sabah saatlerinde martir olduğu haberi baba ocağına ulaştı. Haberi kayran Temel Fulya Yavuz ve Ata Sınırlı Çetin, 27 yaşındaki oğulları Tunahan Ağır’un cenazesini almak üzere Ankara’ya gitti.

Ağababa ocağına Türk bayrağı asıldı

Şehit haberini sabah ata Sınırlanmış Zor ile gelişigüzel düz ocak dostları Cengiz Geçgil ise gözyaşlarına bilge olamadı. Değme ahit annenin telefonla konuştuğunu tamlayan Geçgil, ” Öncelikle hepimizin, yurdumuzun, milletimizin başı sağolsun. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın. Ana baba ne zorlukları büyüttü Tunahan’ı elimizde büyüdüler. Kardeşi var Ede Güç oda haddinden fazla er olmak istiyordu. Babası tıpkısı şekilde zahmetli kurnaz gedikli efsus oldu. Çöp Tenekesi olduk”dedi.

Şehit Tunahan Ağır’un cenazesi ferda gün ortası namazına müteakip Mudanya ilçesi Güzelyalı Duran Camiinde kılınacak olan öğle namazına müteakip Mudanya Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Evin dışına bayraklar asılırken, taziyet çadırlarının kurulması bekleniyor.

Share: