Büyükşehir’den kullanılmamış benzeri araba parkı hamlesi daha

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 15. Araç Filosu için harekete geçti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Derece, Mercedes Benz Türk A.Ş. ile tıpkı araya gelerek 15. Şalter Filosu için 27 kamyonun alım sözleşmesini imzaladı.

Komutan Mehmet Merhale, konuyla ait yaptığı açıklamada, “15. Açar Filomuz üzere lüzumlu çalışmalara başladık. Bu çerçevede 27 kamyonun sözleşmesini imzaladık. Yılsonunda kullanılmamış filomuzu de kamuoyuna tanıtacağız” dedi. Araba parkının önemine aksan işleyen Gömlek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kestirmece bin kullanılmamış uzlaştırıcı Belediyemizin filosuna dahil ettik. Zaman gelinen noktada ana şehir şehirler arasında sunma dinç ve bildirme serbest makine parkına sahibiz” kaydını düştü.

Toplu ulaşım konusuna de dikkati çeken Komutan Ayak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eski günlerde 10 kullanılmamış otobüsü Büyükşehir’in filosuna dahil etmiştik. Bu kez de 20 otobüs siparişi henüz verdik. Bununla beraber 27 kamyonun birlikte sözleşmesini imzaladık. Halkımızın toplu taşımada geçim ve refahı amacıyla elimizden geleni yapmaktayız. Icap emin ve konforlu benzeri dolgun ulaşım üzere gerekse de çağcıl belediyecilik hizmetlerimiz için makine parkımızı güçlendirmeye devam edeceğiz.” – ERZURUM

Share: