Canlı Sultanlar, Türkiye üçüncüsü oldu

Münevver Cahillik ve Spor İl Müdürlüğü voleybol takımı, Tekirdağ’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi’nden Türkiye üçüncüsü yerine döndü.

Küçük Asya Yıldızlar Ligi Türkiye Finalleri, Tekirdağ’ın familya sahipliğinde gerçekleştirildi. Türkiye’nin muhtelif illerinden 322 sporcunun katıldığı bitiş müsabakalarında Işıklı’ı düzen eden Deneyimsizlik ve Spor İl Müdürlüğü voleybol takımı Okumuş’a başarılarla döndü. Müsabakalarda gösterdikleri canlı takat sınırı ile mücadeleyi tıpkısı dakika de bırakmayan taze sultanlar, müsabakaları üçüncü yerine tamamladı. Elde ettikleri başarı ile Vazıh’ın gururu olan gençler, Türkiye üçüncüsü yerine kupayı kaldırdı.

Konu ile ilişkin Vazıh Bilgisizlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan içtimai medya paylaşımında, “Tekirdağ ilinde 12-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında 322 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Türkiye Finalleri müsabakalarında Ziyalı Voleybol takımımız Türkiye üçüncüsü olarak kupayı kaldırdı. Gailesiz sultanları tebrik ederiz” notu düşüldü. – AYDIN

Share: