Canlılık mekanı önündeki çatışmaya 19 denetim

Eğlence mekanı önündeki çatışmaya 19 bakı

İki mekan sahibi ve çalışanları birbirine girmiş

SAKARYA – Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde mevcut iki alkollü eğlence mekanı sahibi ile çalışanları arasında çıkan ve 1 kişinin ölmesi 6 kişinin dahi yaralanması ile neticelenen silahlı kavgaya ilişik mecmu 19 sakil gözaltına makbuz. 6 tabanca ve 2 av tüfeğinin bile ele geçirildiği olaya ilişkin inceleme sürüyor.

Görüngü, tün saatlerinde Adapazarı ilçesi Adnan Menderes Caddesi üstünde kâin alkollü canlılık mekanlarının uğrunda yaşandı. Ana Yol üzerinde kâin iki ayrı işletme sahipleri ve çalışanları arasında silahlı çarpışma imdi. İki ekip arasında çıkan olayda Ahmet Toykar, M.Ş., C.Y., N.C., B.G., İ.K. ve T.K. isimli 7 yaşama yaralandı. Yaralılar bölgeye vasıl esenlik ekiplerince Sakarya Yetişek ve Araştırma Hastanesi ile Yenikent Heybet Hastanesine kaldırıldı. Olayın yaşandığı nahiye ve yaralıların kaldırıldığı hastanelerde polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Çıkan çatışmada vahim yaralanan Ahmet Toykar isimli dinç, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kanlı olayda eskimemiş detaylar

Olayla alakalı açık çaplı mücahede başlatan polis güçleri ekipleri 13 şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan çalışmalar neticesinde 6 tabanca ve 2 av tüfeği da ele geçirildi. Haklarında denetleme kararı sunulan gaileli 6 kişinin de hastanedeki tedavilerinin arkası sıra emniyete götürüleceği öğrenildi. Konuya ilgili inceleme sürüyor.

Share: