Çap Tiyatroları Umumi Müdürü Aldanmaz, NEVÜ’yü mülakat etti

Çap Tiyatroları Umumi Müdürü Mustafa Kurt, Nevşehir Hacı Bektaş Iye Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Verimli Aktekin ile tıpkısı araya geldi.

Üniversiteden yapılan yazılmış açıklamaya bakarak, Aldanmaz, rektör Aktekin’i makamında konuşma etti.

NEVÜ ile Celal Tiyatroları Umumi Müdürlüğü arasında sabık sene imzalanan tören düzeni gereği, üniversitelerinde seçme ay düzenli yerine temaşa gösterileri sahnelendiğini belirten Aktekin, Kurt’a teşekkürname etti.

Üniversite adına, kentin sosyo-kültürel açıdan gelişimine yardım arz etmek için değişik projeler hayata geçirdiklerini dile getiren Aktekin, “Öğrencilerimizin alanlarının dışında de kendilerini geliştirecek değme tür sosyo-kültürel faaliyetleri destekliyoruz. Nevşehirli hemşerilerimize önemli ayrımsız hars hizmeti sunmaktan balaban bahtiyarlık duyuyoruz. Bu anlamda, üniversitemizde gerçekleştirdiğiniz bu önemli ekin faaliyetiniz üzere şahsınız başta koyulmak amacıyla bütün Azamet Tiyatroları Umumi Müdürlüğü personeline çokça teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kurt ise NEVÜ’deki eylem salonunun arsıulusal nitelik standartlarında olmasının sevinme verici olduğunu anlatım ederek, “NEVÜ öğrencileri, personeli ve Nevşehir halkına kültür hizmeti sunmaktan balaban mutluluk duyuyoruz. Lüzumlu aktiflik gerçekleştiren sanatçılarımızın ağırlanması, gerekse etkinliklerini gerçekleştirmeleri sürecinde NEVÜ yetkililerinin nazik desteklerini görmekteyiz.” diye niteleyerek konuştu.

Share: