CHP Genel Başbuğ Yardımcısı Ağbaba’dan, “Budun İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı”na ait yorum Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Saylav Ege Ağbaba, Budun İttifakı’nın reisicumhur adayına ilişkin, “On Paralık elbette CHP’nin her bir üyesi, CHP’ye fikir veren herkesin gönlünden sabık namzet Eksiksizlik Kılıçdaroğlu’dur.” dedi.

Ağbaba, partisinin Malatya mülk teşkilatının bakir yönetiminin Kongre ve Hars Merkezi’ndeki tanıtım toplantısına katıldı.

CHP Umumi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, altılı masanın kurulmasında iri emeği olduğunu belirten Ağbaba, şöyle konuştu:

“Kılıçdaroğlu’nun altılı ganyan masaya alın sorumluluğu bulunuyor. Bizim dahi altılı ganyan masaya cebin sorumluluğumuz var. Altılı masanın bile Umumi Başkanımızın üstelik Türkiye’ye alın sorumluluğu var. O dikkatle debi ediyoruz. Altılı masanın bire bir kuvvet mücadelesinden evvel, kimin cumhur reisi olacağından önceki, bu topluma, Türkiye’üstelik hareketli yoksullaşmış, geleceği dar dışında arayan tüm kesimlere karşı borcu ve sorumluluğu var. Umarım 13 Şubat’tan sonraları bu sorumluluğu yerine getirir. Karar altılı masanındır, biz üstelik bu iradeye istinkâf etmek duyduğumuzu tavzih etmek istiyoruz. On Paralık elbet CHP’nin her bir üyesi, CHP’ye görüş veren herkesin gönlünden güzeşte aday Eksiksizlik Kılıçdaroğlu’dur.”

Share: