CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan curcuna ve konserlerin fesih edilmesine reaksiyon: Anca kafanıza göre yasaklayamazsınız

Türkiye’nin bildirme şişman enstrüman festivalleri arasında vadi alan ve bu sene 1-4 Eylül günleri ortada ikincisi düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından halel edildi. Bu festivalin üstelik iptal edilmesiyle içtimai medyada sonuç aylarda Türkiye’bile tağyir edilen dinleti ve festivaller gündem oldu.

SERENCAM 4 AYDA İPTAL EDİLEN 14. ORGANİZASYON

Türkiye’birlikte sonuç 4 ayda; Eskişehir Rum Fest, Niyazi Koyunca Pendik Konseri, Zonguldak Kozlu Mizik Festivali, Munzur Küktür ve Doğa Festivali, Kazdağı Ekoloji Festivali, Gökçeada Meryem Anne Panayırı, ODTÜ Bahar Şenliği, Muş It Canlı- Eksiksizlik Kahraman Konseri, Aynur Doğan Bursa ve Kocaeli Konserleri, Hükûmet Merkezi Firez Yolu Festibali Miae Konseri, Başşehir Kültür Yolu Festivali Duruluk Malikian Konseri, Apolas Lermi Denizli ve Bostancı Konserleri ve serencam kendisine Milyon Fest Fethiye muhtelif nedenler gösterilerek fesih edildi.

VALİLERİ UYARIYORUM: BOYNUMUZU EĞECEĞİZ Mİ ZANNEDİYORSUNUZ?

İptal kararlarına tepki gösteren CHP lideri Eksiksizlik Kılıçdaroğlu, “Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz üstelik boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz?” dedi.

“MİLYONLARI KARŞINIZDA BULACAKSINIZ, ŞAKŞAKÇILIK YAPMAYIN”

Sözlerini sürdüren Kılıçdaroğlu, “Namevcut anca yağma. Konser yasaklamaya bitmeme ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun. Devletin!” dedi.



Share: