CHP Umumi Başkan Yardımcısı Torun, Konya’da partililerle buluştu Açıklaması

CHP Genel Komutan Yardımcısı Seyit Torun, Konya’üstelik partisinin yer başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Torun, CHP Antalya Mebus Cavit Münezzeh ve Adana Saylav Burhanettin Bulut ile partisinin Konya İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, şehremaneti ve örgütlerini daima müzakere ederek, düşünce alışverişinde bulunduklarını belirtti.

İzmir’bile CHP’li Belediyelerde Tarım Çalıştayı yapacaklarına değinen Torun, çiftçilere elbet katkı sağlanacağı ve gelirin nasıl artırılacağı kabil konularda emek yapıldığını söyledi.

Torun, rastgele sene belediyelerin, yerli yönetimlerin yaz ayında 3 kamer kesintilerinin yapılmadığını hatırlatarak, “Bu yıl maatteessüf hala kesintiler devam ediyor. Belediyeler vatandaşlara yeryüzü kebir hizmeti götüren, birinci derecede hizmet götüren birimler. Herhangi Bir yıl yaptığınız kabil bu yıl birlikte tekmil belediyeler amacıyla, 1391 belediye için bu kesintileri tek değilse yılbaşına büyüklüğünde yapmayın, belediyeler bile bu süreçte rahat bire bir kan alsın.” diye konuştu.

Sorunlara hal seçmek amacıyla çalışmalara devam edeceklerini anlatan Torun, “Sorunların çözümü sandıkta. Yapılacak önceki seçimde inşallah bu yapıyı sandıkta yeneceğiz ve halkın iktidarını kuracağız. Bizim bunu yapabilecek gücümüz var. Bu ülkenin sorunlarını biliyoruz, bu sorunları çözecek hem sermaye birikimimiz, hem koca birikimimiz, hem vukuf birikimimiz var.” ifadesini kullandı.



Share: