Çiftçi cinayetinde katil ağababa-oğul daha çok

Manisa’nın Salihli ilçesinde efsanevi otlatma tartışmasında bire bir çiftçinin tarlasında tabanca ile tutkun halde geberik bulunması olayıyla ilgili cet-oğul tutuklandı.

Cingöz hususi kol kurdu

Salihli’ye vabeste Mersinli Mahallesi’nde dinamik ve çiftçilikle uğraşan Mehmet Karakaya’nın (42), Yeşilova Mahallesi’nde bulunan tarlasında tabanca ile 3 halk dağ edilerek tutkun halde bulunmasının ardından olayın fail yahut faillerinin belirleme ve yakalaması amacıyla İlçe Güllabi Komutanlığı özel kadro kurdu. JASAT, Düzenlilik ve Görüngü Yeri İnceleme ile İstihbarat Timi’nden oluşan hususi ekibin huysuz ve şümullü çalışmasının ardından olayın şüphelileri olan 2 kişiyi yakalayıp gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin peşi sıra adliyeye irsal edilen cet Ahmet ve oğlu Sinan Dolaman çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Hayvan otlatma tartışması iddiası

Öte yandan tutuklanan ve hayvancılıkla uğraşan ata oğulun geçmiş ifadesinde Mehmet Karakaya ile efsanevi otlatma tartışması zımnında henüz geçmiş aralarında husumet olduğu, fenomen günü dahi Karakaya ile ağız dalaşı yaşadıklarını ifade ettikleri öğrenildi.

Mersinli Mahallesi’nde defnedildi

Cinayete kurban giden 2 çocuk babası Mehmet Karakaya, Mersinli Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına gözyaşları arasında defnedildi. Kılınan cenaze namazına Salihli Belediye Reisi Zeki Kayda’nın yanında mahalle sakinleri ve yakınları katıldı. – MANİSA

Share: