Cinayet anının görüntüsü ortaya çıktı

Eskişehir’de, Hüseyin Antrenör’un husumetlileri eliyle darp edilip bıçaklandıktan sonradan hayatını kaybetmesi olayına ilişik el telefonu kamerası görüntüsü ortaya bundan sonra.

Edinilen bilgilere bakarak, 17 Ağustos Çarşamba haset Şirintepe Mahallesi’nde mevcut tıpkısı parkta Hüseyin Koç ile husumetlileri arasında tartışma daha çok. Henüz sonradan eşhas ortada çıkan ağız dalaşı büyüyerek kavgaya dönüştü. Çekişme esnasında Hüseyin Koç çarpma edilip, bıçakla yaralandı. Kaknem eşhas fenomen yerinden kaçarken, aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Hüseyin Antrenör, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgilendiren inceleme başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi Gasp ve Cinayet Fasıl Amirliği ekiplerince, Birdal E., Hüseyin C., Adnan E., Başkumandan E. ile kaçmalarına müzaheret ettikleri öne sürülen Alaattin T., Ulu E. ve Bircan E. yakalanarak gözaltına makbuz. Emniyetteki işlemlerinin arkası sıra adliyeye atıf edilen şüphelilerden Adnan E. ile Birdal E.’nin tutuklandığı, diğer 5 şahsın başıboş bırakıldığı öğrenildi.

Olay anının görüntüsü ortaya bundan sonra

Şirintepe Mahallesi’nde mevcut bir parkta gerçekleşen olayın, bire bir vatandaş vasıtasıyla kaydedilen el telefonu görüntüsü ortaya artık. Yerde olduğu tanıdık Hüseyin Antrenör’un şahıslar aracılığıyla acımazsızca çarpma edildiği görüldü. Tekme ve tokatların havada uçuştuğu anlar, görenleri hayrete düşürdü. – ESKİŞEHİR



Share: