Çorum Belediye Reisi Aşgın’dan Komutan Büyükkılıç’a görüşme

Kayseri Büyükşehir Belediye Reisi Dr. Memduh Büyükkılıç, Çorum Belediye Reisi Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı başkanlık makamında mihman etti.

Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde gerçekleştirdiği yatırım ve projelerle Türkiye’de ‘Kayseri Modeli Belediyecilik’ adına kat sayı gösterilen tıpkısı hizmet anlayışı sergileyen Kayseri Büyükşehir Belediyesi bağlam odağı olmaya devam ediyor. Bu çerçevede Başbuğ Büyükkılıç’a, lüzumlu yurt içi lazım sıkıntılı dışından elçilik, vekillik ve yerli yönetimler düzeyinde ziyaretler gerçekleşirken, Çorum Şehremini Dr. Halil İbrahim Aşgın beraberindeki astronomi ile gelişigüzel Büyükkılıç’a rikkat ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında misafir ettiği Başkan Aşgın ve beraberindekilerle ahbapça fail Başbuğ Büyükkılıç, “Evcil yönetimler kendisine özelde yaşadığımız şehirlerin, genelde ise ülkemizin kalkınması ve daha ongun noktalara gelmesi amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemiz mahallelerden ilçelere, ilçelerden şehirlere bağlanak ve beraberlik halkasını büyüterek daha de hayatiyetli yarınlara yürümeye bitmeme edecektir. Kıymetli başkanımız Halil İbrahim Aşgın beyefendinin ziyaretleri bizleri mutlu etti” şeklinde konuştu.

Çorum Şehremini Dr. Halil İbrahim Aşgın ise birlik, beraberlik ve dayanışmanın temas devir amacıyla daha dinç tıpkısı Türkiye oluşturacağına özen çekerek, misafirperverliği için Büyükkılıç’a teşekkürname etti.

Aşgın, Başkan Büyükkılıç’a Çorum’un yerel ürünlerinden oluşan tıpkısı ödül ikram ederken, Büyükkılıç üstelik Aşgın ve beraberindeki heyete balaban ziyaretlerinden kıran teşekkürname etti.

Ziyaretin ardından Başkan Büyükkılıç, misafirlerle ajanda fotoğrafı çektirdi. – KAYSERİ

Share: