Cumbalak atan araba metrelerce savruldu: 3 dertli

Kırıkkale’de kontrolden çıkan otomobilin metrelerce savrulduğu kazada 3 hayat yaralandı.

Kaza, geceleyin saatlerinde Kırıkkale- Kırşehir esmer yolunun 10’uncu kilometresindeki Ahılı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gökhan D. idaresindeki 06 BSC 815 plakalı makine, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde takla attı. Tahminî 35 metre kadar savrulan otomobildeki sürücü Gökhan D. ile yolculardan Betül D. ve Hatice D. yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine görüngü adına afiyet, polis güçleri ve açıkgöz ekipleri sevk edildi. Olay adına önceki mevrut motosikletli ambulans görevlileri marifetiyle yaralılara müdahale edildi. Sedye ile ambulansa taşınan yaralılar, ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan 3 yaralının da esenlik durumlarının gani olduğu öğrenildi. Nazik çapta maddi hasarın oluştuğu araba, gelgelli yardımıyla otoparka kaldırıldı. Kazaya ilişkin tetkik başlatıldı.

Kaza anını gören Abdullah Karagöz, “Evvel tıpkısı firen sesi duydum. Makine cumbalak atarak buraya kadar geldi. Nöbet bile boş, tek bir araba üstelik bulunmayan. Şoför hempa ‘Gözüm kapandı. Bir madde göremedim’ diyor” ifadesini kullandı. – KIRIKKALE

Share: