Cumhur Reisi Erdoğan: Mösyö Eksiksizlik, teröristlerle makas dirseğe dolaştın (2)

STK TEMSİLCİLERİ VE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’daki dolgun açılış töreninin arkası sıra sivil cemiyet kuruluşları (STK) temsilcileri ve muhtarlarla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı’nda bir araya gelerek, burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Reisicumhur Erdoğan, şehirleri ve insanları seçimden seçime hatırlayanlardan olmadıklarını belirtip, “Kimseyi ayırmadan 85 milyonun her bir ferdini bağrımıza basıyoruz. Varsın birileri on binlerce kilometre sivri benzen istasyonlarında kaba görüşmeler yapsın. Serencam 20 yıldır olduğu gibi bugün bile aşkla fiilen 780 bin kilometrekare vatan toprağını eserlerimizle dürtmek temas etmek dokuyoruz” dedi.

‘MUHTARLARA HAKARET EDİYORLARDI’Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Muhtar de olamazsın’ manşetlerinin atıldığı çirkin dönemlerden milletin iradesiyle Cumhurbaşkanlığı makamına geldiğini söyledi. Reisicumhur Erdoğan, “‘Muhtar bile olamazsın’ manşetlerini atanlar esasen muhtarlara taşlama ediyorlardı. Muhtarlarımızla toplantılarımızda mahallelerimizin sorunlarını çözdük. Muhtarlarımızdan gelen kâm doğrultusunda 19 Ilk Teşrin tarihini ‘Muhtarlar Günü’ kendisine belirledik. Göreve geldiğimizde 97 lira olan kocabaşı ödeneğini 8 bin 506 liraya yükselttik. Yıldırı örgütlerinin başını içeride ve dışarıda ezebilmemizin en özellikle gelen sebebi aktif tıpkısı iradenin varlığıdır” ifadelerini kullandı.’İTİBARINI ILKOKUL PARALIK ETTİKLERİ ADAYLARINDAN MİLLETİMİZE BİR FAYDA OLMAYACAĞINI BİLİYORUZ’

Cumhur Reisi Erdoğan, akse masasına dönüşen 6’lı masanın tırı vırı benzeri yapı olduğunu, temas hafta yırtık veren kavgalarıyla çeri meydanında kendileriyle yarışacak bir adayın hala bulamadığını belirtip, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir vuzuh ‘Adayımız amade, fakat yıpranmasını istemiyoruz’ dediler, ardından ‘Erken seçim yapılsın, aceleten açıklayalım’ dediler. Seçme şey dediler bir bir tane adaylarının ismini söyleyemediler. Biz vesayetin boyunduruğundan kurtardığımızla övünüyoruz. Bunlar ülkeyi ve milleti yıpranmamış vesayetin boyunduruğuna sokma vaadiyle ortaya çıkıyorlar. Kafası karışıklar kulübü. Millete ‘Sen oy ver ama cumhurbaşkanını tığ yönetelim’ gitmek milletle saraka etmektir. Açıktan kumandayla yönetilecek aynı cumhurbaşkanından saraka ediyorlar. Şimdiden itibarını beş paralık ettikleri adaylarından milletimize bir kâr olmayacağını biliyoruz.”

Cavit AKGÜN- Miğfer TAHÇI/ MUĞLA,

Share: