Cumhurbaşkanını gidermek üzere 6 çocuğuyla Fransa’dan geldi

Şişko küşat töreni amacıyla Muğla’ya gelen Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ı yakından görebilmek amacıyla 6 çocuğuyla Fransa’dan gelen Anisa Tokyürek; “Erdoğan, çok adaletli tıpkı önder. Onu yakından görebilmek için geldik” dedi.

Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan, sağlık, terbiye, muvasala üzere tamamlanan yatırımların dolgun açılışını gerçekleştirmek amacıyla Muğla’ya geldi. Menteşe ilçesi Atatürk Bulvarı Adliye Sarayı beraberinde hazırlanan miting alanında ise hazırlıklar tamamlanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yakından görebilmek üzere saatler öncesinden meydana gelen vatandaşlar, soğuğa aldırmadan meydanları doldurdu.

Soğuğa aldırış etmeden meydana mevrut 6 çocuklu Tokyürek ailesi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yakından görebilmek üzere Fransa’dan geldi.

Cumhur Reisi Erdoğan’ı çok sevdiklerini ifade aka baba Mürtefi Tokyürek; “Erdoğa’nı çok seviyoruz ve yakından temizlemek amacıyla geldik” dedi.

Erdoğan’ın acun lideri olduğunu ifade eden anne Anisa Tokyürek ise “Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan çok adil ve merhametli ayrımsız lider. Onu yakından sarmak istedik” dedi. – MUĞLA

Share: