Dar personeli ve öğrencilerin ördüğü eldivenler Muş’taki çocukların elini ısıtıyor

Sakarya Bilgisizlik ve Spor İl Müdürlüğüne sınırlı Trap Ev Müdürlüğünün personeli ve öğrencileri eliyle örülen ellik ve atkılar Muş’taki beş öğrencilerine gönderildi.

Hendek Ancak Müdürlüğü ile Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne mecbur Muş Deneyimsizlik Merkezi arasında gerçekleştirilen “Isıtan Eller Projesi” faaliyete geçirildi.

Sakarya’da yurt personeli ve öğrencilerince örülen 41 atkı ve bere özenle paketlenerek Muş Cahillik Merkezine gönderildi.

Muş Cahillik Merkezi cahillik liderleri ve gönüllü gençleri, Sakarya’dan gelen armağan paketlerini Muş’un Hasköy ilçesine sınırlı Otaç Köyü İlkokuluna her an öğrencilere ulaştırdı.

Hediyeleri ulaştırdıkları çocukların çok mutlu olduğunu belirten cahillik merkezi görevlileri, böyle benzeri projede yer almaktan hava duyduğunu belirtti.

Manzaranın kendilerini haddinden fazla etkilediğini, köy okulundaki çocukları sevindirmenin mutluluğunun tanım edilemez olduğunu nâkil görevliler, dürü paketini alan öğrencilerin balaban ayrımsız heyecanla paketleri açtığını, bu durumun kendilerini duygulandırdığını rapor ederek Hendek Sıkıntılı Müdürlüğüne teşekkürname etti.

Share: