“Defolun ülkemizden” diyerek 4 Suriye uyrukluyu bıçakladılar

Bolu’da Suriye uyruklu 4 kişiyi parkta oturdukları tam “Sebep oturuyorsunuz burada, defolun gidin ülkemizden” diye niteleyerek darp eden ve bıçakla yaralayan 4 Türk vatandaşı tutuklandı.

Olay, cemaziyelevvel akşam ezanı saatlerinde Aşağısoku Mahallesi’nde kâin Atatürk Orman Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, parkta oturan Suriye uyruklu A.H.H., A.A. ve S.A. ve M.E.’ye “Sebep oturuyorsunuz burada, defolun gidin ülkemizden” diyen Türk vatandaşları M.A., Ş.T., Ş.Ö. ve A.A. ortada ağız dalaşı bundan sonra. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üstüne Suriye tabiiyetli A.H.H., A.A. ve S.A. mütenevvi yerlerinden bıçaklandı. M.E. ise darp edildi.

İhbar üzerine görüngü adına 112 Afiyet ve polis ekipleri gönderme edildi. Yaralılar evvel müdahalelerinin ardından İzzet Baysal Ihtişam Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan, A.A.H. ve M.E. tedavilerinin arkası sıra taburcu olurken, S.A. ve A.A.’nın hastanedeki tedavileri sürüyor. Polis ekipleri eliyle yakalanan saldırganlar, ifadeleri içerlemek üzere itimat müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastanede tedavileri devam eden yaralıların dirimlik tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. – BOLU

Share: