Değerli Taşlardan Mücevherler

Yüzük, her fırsatta takılabilen şık ve çok yönlü bir mücevher parçasıdır. Özellikle elmas veya diğer değerli taşlara sahip olduğunda, aynı zamanda bir açıklama parçası olabilir.

Takılar her zaman yaşam tarzının önemli bir parçası olmuştur, özellikle yüzükler düğün törenlerinde önemli bir rol oynamaktadır. Bir kadın geleneksel olarak nişan yüzüğünü sadakatin geleneksel sembolü olan sol eline takar.

Alyanslar bir bağlılık sembolüdür, ancak takan kişi için de önemli bir anlamı vardır. En önemlisi, ait oldukları kişiyi ve o kişiyle olan ilişkilerini hatırlatırlar.

Bazı yeni tarzlarla, alyans sadece bir mücevher parçasından daha fazlası haline geldi – kişinin kişiliğini aktarabilir. Bazıları geleneksel stilleri tercih eder ve düz altın veya gümüş bantları tercih ederdi. Ancak çağdaş stillerin yükselişiyle, artık her zaman metalin kendisi ile ilgili değil. Bunun yerine, geometrik şekillerden hayvan baskılarına ve hatta elmas ve yakut gibi değerli taşlara kadar uzanan geniş bir tasarım yelpazesi arasından seçim yapabilirsiniz.

Takı sadece sol elinize takılmaz – ruh halinize veya kıyafetinize bağlı olarak alyansınızı farklı parmaklara takabilirsiniz. İstediğiniz genel görünüme uyması için yüzükleri diğer yüzüklerle de üst üste koyabilirsiniz!

Çocuk baskıları, temel metal olarak altın kullanılarak ve genellikle elmaslarla oluşturulur. Ebeveynler arasında çocukları için bir hediye olarak popülerdirler.

Pırlanta, Altın, Safir, Zümrüt: Sevdiklerinize yüzük vermek zamansız bir gelenektir. Uzun ömürlülüğü ve sonsuz aşkı sembolize ederler. Ne tür bir yüzük vermek istediğinize gelince birçok seçenek var. Altından gümüşe, pırlantadan safire, sevdiklerinizi şaşırtacak çok sayıda seçenek var günümüzde.

Çocuk baskıları altından yapılır ve hem baş harfler hem de isimlerle kişiselleştirilebilir. El damgalı yüzüğün baş harfleri üst kısmına, isim ise iç kısmına oyulacaktır.

Çocuk takıları Pırlanta, Altın, Safir, Zümrüt, Pırlanta Baget Yüzük, Tektaş Pırlanta…

Bir çocuğa hediye olarak veya hatta bir nişan yüzüğü olarak bir yüzük seti verilebilir. Elmas, altın ve safir kuyumculukta en çok kullanılan metallerdir. Zümrüt takılarda da sıklıkla kullanılmaktadır. Altın kolye kadınlar arasında hem yatırım ve şıklık amacıyla tercih edilir.

Elmas: Dünyanın en keskin değerli taşı

Safir: En saf ruh için değerli taş

Zümrüt: Hayat dolu yeşil bir taş

Bir tektaş pırlanta, ünlü bir güzel ve eşsiz alyans türüdür.

Pırlanta baget yüzük, klasik bir tasarım için en ideal olan tek yuvarlak pırlanta kesim pırlantadan yapılmıştır. Geleneksel nişan yüzüğü tarzında birleştirilmiş 18 baget pırlantaya sahiptir. Bandeau ile birbirine bağlanan 18 baget, bu tasarımı zamansız zarafet ve incelik düşkünü biri için mükemmel kılıyor.

Pırlanta takılar, nişan yüzükleri için her zaman popüler bir seçim olmuştur. Bir an için pırlantanın sertliğini ve dayanıklılığını unutalım ve çocuklar için güzelliğini düşünelim.

Pırlantaların berraklığı, parlaklığı ve sağlamlığı nedeniyle kadınlar arasında en çok tercih edilen seçenek olduğu söyleniyor. Nişan yüzükleri söz konusu olduğunda, birçok kişi safir veya zümrüt gibi diğer değerli taşlardan daha fazla ışıltı sağlamak için pırlantaları değerli taşları olarak kullanmayı sever.

Son derece dayanıklı oldukları için ebeveynlerin çocuklarına içinde elmas bulunan çocuk takıları almaları şiddetle tavsiye edilir. Sertlikleri ayrıca günlük aşınma ve yıpranmaya kolaylıkla dayanabilir, böylece çocuklar ebeveynleri veya büyükanne ve büyükbabaları tarafından verilen en sevdikleri oyuncakları veya kıyafetleri kırma konusunda endişelenmek zorunda kalmazlar. Bu, ebeveynlere günlük aşınma ve yıpranmaya ayak uydurabileceklerini bilerek iç huzuru vererek yardımcı olur.

Share: