Demokratlık Parkı yenileniyor

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, yenilenme çalışmalarına başlanan Demokrasi Parkı’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Yenileme çalışmalarının başladığı El Erki Parkı’nda incelemelerde kâin Adıyaman Şehremini Süleyman Kılınç, yetkililerden hikmet alarak parkta dinlenen vatandaşlarla ahbapça etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Komutan Kılınç, biricik gayelerinin her şeyin yer iyisine layık olan Adıyamanlılara adalet ettikleri hizmetleri yeryüzü güdük sürede aksettirmek olduğunu dile getirdi.

El Erki Parkı’nın güdük müddet içerisinde kullanılmamış yüzüyle halkın hizmetine sunulacağını da tamlayan Başbuğ Kılınç, “Adıyaman’ın çehresini değiştirmek ve hemşerilerimize daha çok yeşil ve içtimai kayran açmak amacıyla başlattığımız icraat çerçevesinde El Erki Parkı’mızda yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede parkta yapılacak olan yer düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyip sorumlulardan bilgelik aldık. Elan yaşanabilir tıpkısı Adıyaman için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu. – ADIYAMAN

Share: