Denizli jandarması karı ve familya içi acul mücadelesini sürdürüyor

Denizli İl Açıkgöz Komutanlığı Asayiş Bölüm Müdürlüğü Aile İçi Hovarda Mücadele ve Yavru Hane Amirliği, avrat ve karı içi şiddetle mücadeleye alın bilgilendirme faaliyetlerini kesintisiz kendisine sürdürüyor.

Denizli İl Uyanık Komutanlığı Düzenlilik Büro Müdürlüğü Karı İçi Süratli Mücadele ve Yavru Hane Amirliği, kadına yönelik ve sülale içi sıkı uğraş çerçevesinde farkındalık oluşturmak üzere ve henüz aşkın vatandaşı bilgilendirmek için yürüttüğü çalışmalarını sakır sakır adına devam ettiriyor.

Son adına Merkezefendi ilçesindeki tıpkı alış ilişki merkezinde gerçekleştirilen “Karı İçi ve Kadına Yönelik Süratli Savaşım” eğitiminde ‘Karı İçi ve Kadına Müteveccih Şiddet’, ‘Şiddete maruz kalındığında başvurulacak kurum ve kuruluşlar’ ve KADES uygulaması hakkında brifing faaliyeti yürütme edilerek, ‘KadınaElKalkamaz’ videosu izlettirildi. Etkinlikte bazen âdem, kimi zaman anne, kimi vakit cömert olan kadınların toplumun bildirme oylumlu ve sunma zer bireyleri olduğunun şeş çizildi.

Güllabi İl Komutanlığınca yapılan açıklamada, kadına yönelik şiddeti önleme üstüne “Akim Hoşgörü” sloganı ile çapkın uğraş üstüne farkındalık oluşturabilmek amacıyla faaliyetlerin durmadan devam edeceğini kaydedildi. – DENİZLİ

Share: