Denizli Maharet Tekstil Merkezi açılıyor

Denizli Beceri Tekstil Merkezi açılıyor

DTO, Denizli Teknik Tekstil Merkezi’nin açılacağını duyurdu

DENİZLİ – Denizli Tecim Odası Başkanı Garaz Erdoğan, Endüstri ve Uygulayım Bilimi Bakanı Mustafa Varank’ın teşrifleriyle Denizli Beceri Dokuma Merkezi’nin ferda açılacağını belirtti .

Denizli Tecim Odası Başkanı Maksat Erdoğan, ferda saat 14.00’da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın teşrifleriyle Denizli Maharet Oluşum Merkezi’ni yöntemince açacaklarını söyledi. DTO Umumi Heyet Başkanı Gaye Erdoğan, Vekil Varank’ı Denizli’birlikte ağırlayacak olmaktan balaban mutluluk duyduklarını dile getirdi. “Bu küşat serencam evre kocaman” diyen Başkan Erdoğan, merkezde 12 ayrı sektörde muhtelif teknolojik ürünlerin numunesinin elde edilebileceğini rapor etti .

Vekil Varank ile aksiyon insanları ve sanayiciler güruh gerçekleştirecek

Denizli Sanayici, Tecimen ve İşadamları Platformu Bölüm Sözcüsü bile olan Erdoğan, akşam ezanı saatlerinde ise Vekil Varank ile İş İnsanları ve Sanayicilerle İstişare Toplantısı’nı gerçekleştireceklerini, daha ilk Denizli milletvekilleri yoluyla ulaştırdıkları konular ilkin oluşmak için Denizli aksiyon dünyasıyla sektörlerinin umu ve beklentilerini namına şahsen ileteceklerini vurguladı. Basına bağlı olacak toplantıdan izlenimlerini dahi henüz sonra kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı.

Share: