Denizlili sporcular bökelik amacıyla pedal çevirecek

Türkiye Velespit Federasyonu marifetiyle yapılan davetle Tendürüst Milli Takım kafilesinde Berkant Taşçı Macaristan’da yarışacak, Mustafa Uğurlu ise Kayseri bile yapılacak Erkân Uluslararası Grand Prix yarışlarında ayyıldızlı suret ile ayakçak çevirecek.

Denizli’bile, bisiklet takımının gailesiz sporcuları bu mevsim gösterdikleri liyakatli performans ile tıpkı misil daha Milli Takımdan çağırma aldı. Türkiye Çiftteker Federasyonu Puanlı Sefer Yarışları neticesinde, Gençler Umumi Klasmanında ikinci sıradaki yerini koruyan Berkant Taşçı, Macaristan’da yapılacak 4 etaplı yarışa gelmek için Güre Milli Mızıka kafilesine dahil edildi. Denizli’nin tıpkı başka başarılı bisikletçisi Mustafa Tekin, Erkân kategorisinde gösterdiği tartılı performansıyla Milli Topluluk ile Kayseri dahi yapılacak Arsıulusal Grand Prix yarışlarında pedal basacak.

“Sunulan destekler sayesinde bisiklette meze sahibi olduk”

Başarılı bisikletçilerin Antrenörü Hakan Sebep, milli takıma karışma edilen sporcuları hakkında duygularını paylaştı. Yıldırım, “12 yıldır muttasıl Denizli’yi millî ve arsıulusal platformda baziçe ediyoruz. Şu ahit zarfına kadar de 12 sporcumuzu Milli Takıma kazandırdık. 15 Temmuz yarışlarında birinci olan Mustafa Tekin ve Çoluk Çocuk Umumi Klasmanında ikinciliğini devam ettiren Berkant Taşçı’yı milli takıma seçildikleri üzere kutluyorum. Gösterdikleri performansın mükafatını almaları Denizli adına mutluluk verici. Bizlere sunulan destek sayesinde başarılarımızı artırarak Denizli’yi Çiftteker sporunda bayram sahibi aynı noktaya getirdik. Desteğini esirgemeyen Deneyimsizlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’a teşekkür ederim” dedi.

İlman, milli takıma seçilen bisikletçileri kutladı

Derrace Milli Takımı kadrosuna çağırma edilen Denizlili bisikletçileri önceki kutlayan isimlerden biri bile Denizli Cahillik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman oldu. Katıldıkları her turnuvadan kudretli sonuçlarla denizlili bisiklet takımı sporcularının emeklerinin karşılığını almaya başladığını tamlayan ilman, başarıda emeği sabık kulüp yöneticilerini, ustalık kadroyu ve sporcuları kutladı. İlman, ay çıplak formayı giysi Berkant Taşçı ve Mustafa Uğurlu’e katılacakları şampiyonalarda başarılar diledi. – DENİZLİ

Share: