Denizli’ye Açıkça Spor ve Yaşam Merkezi kazandırılıyor

Denizli’ye Küşade Spor ve Dirim Merkezi kazandırılıyor

DENİZLİ – Denizli Büyükşehir Belediyesi özürlü bireylerin zorlu çok ihtiyacına cevap verecek özel ayrımsız projeye imza atıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleşecek Bulutsuz Spor ve Dirim Merkezi’nin lansman programında mütekellim Başkan Zolan, “Sizler bizim amacıyla değerlisiniz. Genişlik kıymetlimizsiniz. Sizin için hangi yapsak az” dedi.

Sakat bireylere ve ailelerine seçkin alanda bindi vermeye devam fail Denizli Büyükşehir Belediyesi engelli bireylerin dayanıklı çok ihtiyacına yanıt verecek özel bire bir projeye imza atıyor. Büyükşehir Belediyesi Bulutsuz Spor ve Yaşam Merkezi Lansman programı ile sakat can ve ailelerine tanıtıldı. Şehir Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, programın küşat konuşmasında böylesi yetişkin tıpkısı tesisi Denizli’ye kazandıracağı üzere Başbuğ Osman Zolan’a teşekkür etti. Başkan Osman Zolan’ın her zaman engelli can ve ailelerin yanında olduğuna aksan eden Sevil Güngör, “Kategorik Spor ve Dirim Merkezi ile ilişik düşüncelerimiz vardı. Bu konuyu Değerli Osman Başkanımıza ilettiğimde ‘Bana az buçuk müsaade bedel misiniz’ dedi.

“Sizlerin önündeki engel ve sıkıntıları fora etmek bir numara vazifemizdir”

Denizli Büyükşehir Şehremini Osman Zolan ise, temas bireyin birer mânialı adayı olduğu bilinciyle hareket ettiklerini belirterek Denizli’dahi ateş parçası özürlü vatandaşların önlerindeki bütün engelleri yok etmek üzere mücahede ettiklerini söyledi. Komutan Osman Zolan, “Zira sizler bizim nazarımızda çokça değerlisiniz. Sizin derdiniz, bizim derdimiz, sizin evlatlarınız bizim evlatlarımızdır. Önünüzdeki engelleri yolmak, çocuklarımıza, özürlü bireylerimize daha abat benzeri hanay sağlayabilmek, ihtiyaçlarını giderebilmek, eğitimlerini sağlayabilmek çokça kıymetlidir. Ego adi sizlere çok teşekkür ediyorum. Eli öpülesi anneler, Allah’ım sizlere yoğun bilek versin. Allah’ın takdiri hakeza, hepimiz bir sakat adayıyız. Yarın hangi olacağını kimesne bilmiyor. Bu ayrımsız şaibe, küsur değil, Allah’ımın ayrımsız lütfu, tıpkısı imtihanıdır. Allah’ım sizlere zahmetsiz versin. Bu şehrin belediye başkanı olarak sizlerin önündeki engel ve sıkıntıları fora etmek bizim bir numara vazifemizdir” dedi.

“Projemiz 200 milyon liraya servet olacak”

Denizli’ye Belirtik Spor ve Hayat Merkezi kazandırmak için zaruri çalışmalar yapıldığını ifade eden Komutan Zolan, Bilgisizlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun Denizli ziyareti sırasında konuyu aktardıklarında olumlu karşılık aldıklarını belirterek, “Cahillik ve Spor Bakanımız bu projeye 75 milyon teklik katkı sağladığını söyledi. O desteğin üzerine biz çalışmalarımızı hızlandırdık. Projemiz çokça özel ve iyice bire bir proje. Şu müjdeyi dahi vereyim projesi yapıldığı kabilinden yapım ihalesi dahi yapılmış durumda. Bugünkü toplantımız yalnız projeyi afişe etmek, lansman yarmak değil. Tığ bu projeyi tamamladık, finansmanımızı sağladık, tıpkı kısmını Deneyimsizlik ve Spor Bakanlığımız sağladı. Projemiz 200 milyon liraya mülk olacak. İhalesi inceleniyor tıpkısı gravite olmazsa Eylül’ün böylece, Ekim’in başında kazmayı vururuz inşallah bütün bu arada” diye niteleyerek konuştu



Share: