Devrekani Belediyesine yardım edilen kamyon hizmete makbuz

Türkiye Belediyeler Birliği ile Kasaba ve Şehircilik Bakanlığı marifetiyle Devrekani Belediyesine 1 skor kar bıçaklı damperli kamyon atıfet edildi. Atıfet edilen kamyon ilçeye getirilerek hizmete alındı.

Devrekani Uray Başkanlığının açacak filosuna Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) marifetiyle yeni tıpkısı kamyon uzlaştırıcı, Yer ve Şehircilik Bakanlığı vasıtasıyla bağış edildi. Mevhibe edilen kamyon, Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç tarafından tasdik alınarak ilçeye getirildi. İlçede hizmete alınan kamyondan Devrekani Belediyesi’nin de saf imkanlarıyla 1 adet henüz sipariş verdiği belirtildi.

Konu ile ilişik mütekellim Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, “Türk Belediyeler Birliği aracılığıyla Devrekani Belediyesine mevhibe kendisine kar bıçaklı damperli kamyon kazandırdık. Bizim girişimlerimiz sonucu vekillerimizin ve partimizin desteklerinin yanı sıra İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun talimatıyla bu kurgu atıfet yerine belediyemize kazandırıldı. Aracımız Devrekani Belediyesi yerine hazırlandı ve bizlerde doğrulama aldık. değme sevap ödemedik. 25 titrem ve 330 beygirlik damperli kamyon. Kişi imkanlarımızla almak üzere tek daha ısmarlama verdik. bir tane henüz damperli kamyon satın alacağız. Bu kamyonu Devrekani Belediyemizin salt kaynağı ile satın alacağız. Ihtişam Malzeme Ofisine siparişini geçtik. Kamyonun Teşrinisani kocaoğlan gibi belediyemize tasdik edilmesi bekleniyor. Azamet Materyal Ofisi vasıtasıyla sözleşmesi yapıldı. Damperli kamyonun anlaşmaları bile yapıldı, Son Teşrin ayında inşallah belediyemize kazandırarak 1 yıl içerisinde iki şerha damperli kamyonu belediyemiz açar parkına kazandırmış oluyoruz” dedi.

Başkan Altıkulaç, aracın Devrekani Belediyesine kazandırılmasında yağlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, Türk Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’e, Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Metanetli Polat ile alay malay partisinin toprak ve kaza temsilcilerine teşekkür etti. – KASTAMONU

Share: