Didim’deki silahlı hareketli sonrası meydana gelen kazanın almaç görüntüleri ortaya imdi

Didim’deki silahlı hamle sonrası meydana mevrut kazanın kamera görüntüleri ortaya imdi

AYDIN Münevver’ın Didim ilçesinde motosikletli, silahlı saldırganların üzücü açması ile başlayan olayda saldırıya uğrayan kişilerce izlem edilen motosikletteki bir güç, aracın çarpması sonucu hayatını kaybederken fenomen anına ait güvenlik kamerası kaydı ortaya daha çok.

Fenomen, Didim ilçesi Çamlık Mahallesi’nde 1 Şubat Çarşamba günü öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bire bir marinadaki işletmede kahvaltı eden, üç ayrı suçtan araması bulunan S.G., eşi C.G. ve S.B. üzerine resmi belgede sahtekârlık ve hırsızlık kaydı mevcut M.C.B., hırsızlıktan kayı kâin Ö.K. ve G.K isimli kişiler kahvaltı sorası otoparktaki araçlarına bindikleri tam motosikletli ve kasklı iki erkek tarafından silahlı saldırıya uğradı. Hareketli esnasında Ceylan Fena Hâlde isimli isim sol ayak bileğinden silahla yaralandı. Silahlı saldırıda kâin motosikletli kasklı iki şahsın motosiklete binerek kaçmaya başlaması konusunda Sezgin Güzelce saldırıya uğradıkları aracıyla motosikleti kovalamaya başladı.

Kovalamacada Didim Altınkum girişine geldiklerinde Sezgin Güzelce’in ara bulucu ile motosiklete hızlıca çarpması sonucu yaralamalı ve maddi hasarlı gidiş geliş kazası meydana geldi. Motosiklette bulunan 39 yaşındaki Sidal Cidal kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazayı gerçekleştiren Sezgin Fena Hâlde yanık kendisine araçtan çıkarak fenomen yerinden kaçma etti ve 34 DLL 527 plakalı araçla görüngü yerinden kaçtı.

Şüphelinin olay yerinden kaçması sonrası Muğla ve Kültürlü Güven Müdürlüğü ekipleri kaçan şüphelinin Muğla’ya yetişme ihtimali üstüne teyakkuza geçti. Muğla Güven Müdürlüğü Asayiş Ofis Müdürlüğü ekipleri yoluyla yapılan PTS-KGYS çalışması sonrası dil Menteşe Sanayi Sitesi karşısındaki aksata merkezi uğrunda yakalandı. Çevirgeç içerisinde mevcut V.E. Ö.Y. ve S.Ş. isimli eşhas yakalandı. Dil içerisinde yapılan aramada hunriz bezlerin olduğu görüldü. V.E. isimli şahısla yapılan görüşmede, S.G. isimli şahsın planlı silahlı saldırıda sol ayağından yaralandığını, elan bilahare araçla yabansı şahıslara çarptığını belirtti. Gaileli ve aranması olduğu için öz imkanları ile Muğla Menteşe ilçesinde stat karşısındaki Üntaş Rezidans’ta neşelilik gösteren 41 yaşındaki plastik cerrahisi M.A’ya ilişik muayeneye otama üzere geldiklerini belirtti.

Plastik cerrahide yakalandı

M.A. isimli doktorun S.G. isimli şahsı ameliyat ettiği, bu operasyon için Muğla’ya alay malay geldikleri, 24 yaşındaki V.Ö.’nün üçüncü eşhas eliyle 200 bin TL dünyalık gönderdiğini belirtti. Araştırma salonuna mevrut Muğla Güvenlik Yazıhane Müdürlüğü ekipleri S.G. isimli şahsın sol kadem bileğinden atom çekirdeği parçaları olduğu değerlendirilen metal parçaları çıkarıldığı görüldü.

Plastik cerrahi doktoruna 200 bin TL

S.G’nin tedavisi sürerken otama ücreti yerine 200 bin TL gönderen V.Ö.’nün muayene salonuna gelmesi üzerine yakalandı. Olayla ilgili namına keleş 5 özlük Muğla Güvenlik Büro Müdürlüğü ekipleri aracılığıyla akşam saatlerinde Muğla’dan Didim ÇIFTLIK Kol Amirliğine tasdik yapılmak için Didim’e götürüldü.

Olay anına ilgilendiren düzenlilik kameraları ortaya çıktı

Silahlı saldırıda bulunan motosikletli ve kasklı iki şahsın motosiklete binerek kaçmaya başlaması üzerine Sezgin Güzel saldırıya uğradıkları aracıyla motosikleti kovalamaya başlaması üstüne yaşanan gidiş geliş kazasının asayiş alıcı görüntüleri ortaya bundan sonra. Görüntülerde Sunturlu’in kullandığı otomobilin, üstünde şahısların bulunduğu motosiklete ve bölgedeki farklı araçlara çarpması ve olay sonrası görüngü yerinde yaşananlar meydan aldı.

Share: