Dikici cinayetinde gaddar baba-oğul daha çok

Manisa’nın Salihli ilçesinde hayvan otlatma tartışmasında tıpkı çiftçinin tarlasında tabanca ile vurulmuş halde ölmüş bulunması olayıyla ilgili ata-mahdum tutuklandı.

Jandarma hususi grup kurdu

Salihli’ye merbut Mersinli Mahallesi’nde etkili ve çiftçilikle uğraşan Mehmet Karakaya’nın (42), Yeşilova Mahallesi’nde bulunan tarlasında tabanca ile 3 umum elem edilerek meftun halde bulunmasının arkası sıra olayın fail yahut faillerinin tayin ve yakalaması üzere İlçe Jandarma Komutanlığı hususi kol kurdu. JASAT, Asayiş ve Görüngü Yeri İnceleme ile İstihbarat Timi’nden oluşan hususi ekibin huysuz ve şümullü çalışmasının peşi sıra olayın şüphelileri olan 2 kişiyi yakalayıp gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye gönderme edilen cet Ahmet ve oğlu Sinan Dolaman çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Hayvan otlatma tartışması iddiası

Öte yandan tutuklanan ve hayvancılıkla uğraşan cet oğulun önce ifadesinde Mehmet Karakaya ile efsanevi otlatma tartışması dolayısıyla henüz önce aralarında adavet olduğu, fenomen günü dahi Karakaya ile ağız dalaşı yaşadıklarını anlatım ettikleri öğrenildi.

Mersinli Mahallesi’nde defnedildi

Cinayete kurban giden 2 bala babası Mehmet Karakaya, Mersinli Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına gözyaşları ortada defnedildi. Kılınan cenaze namazına Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın yanında mahalle sakinleri ve yakınları katıldı. – MANİSA

Share: