Doğru kadınlar’dan Nilüfer’de bir günde 4 bin basamak ziyareti

DÜRÜST Fırka Bursa İl Başkanlığı eliyle geçtiğimiz haftalarda başlatılan ‘Yüz Yüze Heves Gönüle Bursa’ programları çerçevesinde Bursa’da Milletvekilleri ve organizasyon mensupları çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor. Çalışmalar çerçevesinde Milletvekilleri ile gelişigüzel kavşak husus ziyaretlerde kâin YANLIŞSIZ Parti iklim ve kaymakamlık karı kolları üyeleri, geçtiğimiz 13 günde 16 bin 864 hanede DÜRÜST Parti’nin çalışmalarını anlattı.

DÜRÜST Parti Bursa İl Başkanlığı, vadi çalışmalarını yoğunlaştırdığı ‘Yüz Yüze Ikbal Gönüle Bursa’ programlarında musahabe edilen ilçelerde milletvekilleri ve düzenleme üyeleri ile şehrin seçme noktasında vatandaşlar dinliyor. Konuşma gerçekleştirilen ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla hasbihal fail DOĞRU Parti Bursa Milletvekilleri ve devlet, ilçe üç kademe yöneticileri düşünce ve talepleri alarak, çözümleri noktasında biricik biricik tabaka ediyor.

Yüz Yüze Arzu Gönüle Bursa Programları çerçevesinde çat bap ziyaretlerde kâin AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Müşkül Gözgeç, Vildan Yılmaz Gürel, SELIM Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz, DÜRÜST Parti Nilüfer İlçe Avrat Kolları Başkanı Anzelha Baylan Tan ve kestirmece 100 avrat kolları teşkilat üyesi ile gelişigüzel mazi Nilüfer İlçesi’nde 4 bin kavşak kapı hane ziyareti gerçekleştirdi.

Organizasyonun başlangıcından bu yana ülfet edilen ilçelerde parçalanmamış ilçelerde ise 16.864 evre ziyaretinde bulunan AK Fırka Bursa Milletvekilleri ve ülke, kaymakamlık eş kolları üyeleri, aşama sakinleri ile arkadaşça ederek, Cumhurbaşkanı, SELIM Öğür Umumi Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, AK Tümen ve Bursa teşkilatlarının, belediyelerinin çalışmalarını anlattı.

SELIM Öğür Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, sokak sokak Bursa’yı dinleyen, onlarca STK ziyareti gerçekleştiren Milletvekilleri ve düzenleme mensupları ile alay malay Milletvekilleri ve avrat kolları teşkilat mensuplarıyla gerçekleştirilen basamak ziyaretleriyle Bursa’ya akilane hizmetlerin getirilmesi namına arz akıllıca verilere Bursa Halkı’yla sohbetlerinde elde ettiklerini belirtti. Komutan Gürkan, AK Tümen’nin kuruluşundan bu yana sergilediği ulus iradesini merkeze kayran idare ve hizmet anlayışlarının bildirme evire çevire örneklerinden birini elan temas alay malay sergilediklerini dile getirdi. Başbuğ Gürkan, ” Türkiye’nin seçkin alanda en yetişkin şehirlerinden biri olan Bursamız ve domuzuna ülkemiz amacıyla hangi yapsak, hangi kadar çalışsak azdır. Bursamıza yerinde hizmetleri Bursalı Hemşehrilerimizle kuma akıl yoluyla hep gelişigüzel hayata geçirmeye bitmeme edeceğiz. Bu yolda gayretleri ile şevkimizi arttıran kadın kolları organizasyon mensuplarımıza teşekkürname ediyorum.” dedi. – BURSA

Share: