Doğu Rum Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına Feridun Fazıl Özsoy yeniden seçildi

Doğu Küçük Asya Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanlığına kâin başkan Feridun Fazıl Özsoy yeniden seçildi.

DAGC Çarpık Çurpuk Umumi Oturmuş, toplum örgütü merkezinde gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Talat Uzunyaylalı, meclis heyetine ise Nihat Kılıçoğulları ve Talip Akpunar getirildiği bayağı umumi kurulda, kâin komutan Özsoy, başkanlığa yegâne namzet oldu.

Toplantıda umumi heyet hayatiyet raporunu başkan Özsoy okurken, adisyon ve bilançoları İrfan Tarakçıoğlu, denetim kurulu raporunu ise Eysan Kişmiri okudu.

Yönetim ve denetleme kurullarının oybirliği ile ibra edilmesinin arkası sıra aynı müracaat yapan Özsoy, üyelere teşekkür ederek, gazetecilerin henüz donanımlı şekilde fariza yapmalarına katkıda olmak üzere önceki dönemde yapılan dron ve sürücü belgesi kursu gibi aktivitelerin önemine değindi.

Gazeteci iz örgütü olmanın beraberinde ayrımsız sivil toplum kuruluşu adına DAGC’in Erzurum, toprak ve ülkeye karşı sorumluluklarını de adına getirdiğini tamlayan Özsoy, bakir dönemde dahi üyelerle birlikte alelhusus terbiye konusunda yıpranmamış çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından geçilen seçimde bir tane namzet Feridun Fazıl Özsoy başkanlığındaki yönetim, oybirliği ile baştan seçildi.

Share: