Dr. Müşfik Semavi kimdir?

2011 yılında Kadın Hastalıkları ve Mevlit Uzmanı olduktan sonraları 2012-2013 yıllarında Erzurum Hınıs Ihtişam Hastanesinde görev yapar ve Başarı belgesi ile ilçeden ayrılır. 2013-2014 yıllarında Balıkesir Atatürk Çap Hastanesinde çalışır. Bu dönemde Amerika Müttehit Devletleri’ne, deneyimlerini bırakmak amacıyla 2 aylığına Boston ve Newyork City’e harcama. 2014-2019 tarihleri arasında Mardin ve ilçelerindeki Heybet Hastanelerinde 10 bine andıran kalburüstü mevlit ve faaliyetler yapar.

ÇOK SAYIDA ARAŞTIRMA MAKALESİ VARDIR

2019 yılından itibaren İstanbul Bakir Asır Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde göreve başlar ve hastanede hastalarına hizmet verirken bire bir zamanda haddinden fazla sayıda öğrenci yetiştirir. Ünlü Dr. Müşfik Gökçe Alanı ile ilişkin ilmî çalışmalara ve kongrelere katılma sağlamaya devam ederken haddinden fazla sayıda araştırı makalesi yayınlamıştır.

KADIN TEVELLÜT ALANINDA ÇALIŞMLARI VARDIR

2020 yılında 50’ye mümasil çoğu Avrat Veladet Uzmanınındın oluşan malumat insanının yardım sunduğu, alanındakireferans kitaplardan olanGüncel Obstetrik Yaklaşımlar kitabının editörlüğünü yapmıştır. Karı Doğum alanında millî ve uluslararası çalışmalara devam eden Adlı Dr. Şefkatli Semavi doğum süreci, laparaskopik/Histereskopik operasyonlar ve Tulum süt kuzusu ile alakalı süreçlerde hastalarına bindi olmaya bitmeme etmektedir.

Share: