DSİ ve BASKİ işbirliği yapacak

DOĞRU Tümen Balıkesir Mebus Zor Subaşı ile YANLIŞSIZ Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Sarih Uygur, DSİ Genel Müdürü Dr. Lütfi Akçe’yı ziyaret ederek Balıkesir’e yapılacak yatırımlar için destek aldılar.

DOĞRU Tümen Balıkesir Mebus Zor Subaşı ile YANLIŞSIZ Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Mebus Belgin Uygur beraberlerinde BASKİ Umumi Müdürü İzzet Günal ile alay malay DSİ Umumi Müdürü Dr. Lütfi Akçe’yı ülfet ederek Balıkesir’de yapılacak olan DSİ yatırımları ve icraat üzere bindi aldılar.

Balıkesir devlet genelinde bir nice içmece suyu projesi, zirai arazilerin sulanması ve derelerin ıslahı ilkin gelmek amacıyla birçok konuda öncülük alan Balıkesir heyeti DSİ Umumi Müdürü Akça’ya gösterdiği ciddi bent ve alakadan yağlık teşekkür etti.

Türkiye’yi doyuran devlet Balıkesir’e önümüzdeki günlerde ülfet ederek yapılacak olan çalışmaları durumunda çalmak, hayata geçirilmesi planlanan çalışmaların projeleri ile ilişkin detaylı hikmet alacağını rapor fail DSİ Genel Müdürü Dr. Lütfi Beyazca “Su Hayattır” anlayışı dahilinde Balıkesir’i önemsediklerini belirterek başta çiftçilerin sulama problemleri fora etmek amacıyla bati çaba sarfiyat edeceklerini dile getirdi. – BALIKESİR

Share: