Dünya yıldızı rapçi Maıtre Gıms Bodrum’a geliyor

Dünyanın genişlik ünlü rap sanatçılarından biri olan Maıtre Gıms, Muğla’nın Bodrum ilçesi’nde konser verecek.

Şarkıları ile kül dünyada milyonlarca hayranını peşinden sürükleyen Fransız rap sanatçısı Maitre Gims, 24 Ağustos Çarşamba haset Bodrum Gümbet’te B1 Clup’ta sezonun en iddialı konserini verecek.

2013 yılında piyasaya sürdüğü önce albümü “Sübliminal” ile Fransa’da nazik tabiat toplayan ve 2021-2022 yılları ortada Youtube’de az milyardan çok izlenme sayısına ulaşan rapin yeraltı çocuğu Maitre Gims, Bodrum’da sezonun arz faziletkâr katılımlı ve canlılık kat sayısı sunu faziletli hayal şovuna imza atacak.

Rezervasyonları eyyam öncesinden tükenen etkinlikte performansı ile Bodrum’u sallayacak olan Gims, şanlı görsel şovların saha alacağı gecede şarkılarını binlerce hayranıyla gelişigüzel koro halinde seslendirecek.

Öte yandan bu hususi başarım üzere şimdiden Bodrum’a gelmeye başlayan adlı rapçinin hayranları, bölgedeki otellerde doluluk oranlarını maksimuma taşımaya başladı. Konserin gerçekleşeceği B1 Clup’a mail lokasyondaki birçok konaklama tesisinde doluluk oranları yüzdelik yüze yaklaşırken, dinleti günü kalabalık ortaklık zımnında seçme arıza yaşanmaması üzere B1 Clup aracılığıyla kısaca 75 şahsiyet özel tıpkı asayiş timi oluşturuldu. – MUĞLA

Share: