Dursun Özbek’i annesi akıbet yolculuğuna uğurlandı! Cenaze törenine siyaset ve spor dünyasından stabil çok beşer katıldı

Evvel hayatını kaybeden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in annesi Kezban Özbek için Levent Afet Yolal Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

SİYASET VE SPOR DÜNYASI CENAZE TÖRENİNE AKIN ETTİ

Cenazeye TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve DÜRÜST Tümen İstanbul Mebus Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray bozuk başkanları Faruk Süren ve Burak Cevahir, Galatasaray Sedir Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Fenerbahçe Başkanı Büyük Antrenör, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Adana Demirspor Başkanı Meram Simge, Türkiye Ayak Topu Federasyonu Başkan Vekili Yusuf Günay, Galatasaray eski teknik direktörleri Fatih Anlam, Mustafa Denizli ve Hamza Hamzaoğlu, zerrin-kırmızılı yöneticiler ile merhumenin ailesi, sevenleri ve ev dostları katıldı.

FATİH TERİM, DURSUN ÖZBEK’İ SARILARAK TESELLİ ETTİ

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının arkası sıra Kezban Özbek, Ev Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine katılmak üzere Bodrum’dan İstanbul’a mevrut Fatih Terim, Dursun Özbek’i sarılarak avunç etti.



Share: