DÜRÜST Fırka Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretini değerlendiren DÜRÜST Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Çorum’dan dünyaya birlik ve muadele mesajı verildi” dedi.

DÜRÜST Tümen Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, tümen teşkilatları ile benzeri araya geldi. Ahlatcı, Cumhur Reisi Erdoğan’ın katıldığı mitingin düzenlenmesinde ulama sağlayıcı milletvekilleri, hat ve ilçe teşkilatları, memleket, kaymakamlık ve yer belediye başkanlarına teşekkür etti.

AK Tümen İl Başkanı Ahlatcı, 13 Ağustos’ta Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ı Çorum’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine resmi rakamlara bakarak 50 bin kişinin katıldığını açıklayan Ahlatcı, “50 bin kardeşimizin ellerinde Türk bayrağı vardı. Tek bambaşka parti bayrağı değil. Bu 50 bin kardeşimiz Çorum’dan aut mihraklara ve içerdeki siyasetçilere tıpkı kaygı verildi. Dış mihraklara dedier ki biz bu bayrağı altında Anadolu’nun bağrındaki Çorum’dan sesleniyoruz. Tığ bu bayrağın altında Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, Lazıyla tığ bu arada yaşayacağız. Buna tek kimse bariyer olamaz dediler. Siz hangi yaparsanız yapın, içeride kimlerle muhatap olursanız olun, işbirliği yapıyorsanız yapın tığ liderimizin önünde desise bayrağımızın altında birlikte yaşayacağız mesajı verdiler. İç siyasete üstelik aynı tasarı verdiler. Bakın dışardaki ağabey babalarını bırakın burada muhatabınız bu kebir bayrağın altında dallı güllü bizleriz dediler. Çorum’dan parçalanmamış dünyaya bu mesajı yöneltmek bizim teşkilatlarımıza yıldız oldu. Birliğimizi, beraberliğimizi hiç kimseye feda etmeyeceğimizi tüm dünyaya haykırmış olduk. Bu mesajı cümle dünyaya isnat etmek bize ve teşkilatlarımıza baht oldu” diye niteleyerek konuştu.

Çorum tarihinin sunu kalabalık mitingini gerçekleştirdiklerini belirten Ahlatcı, “Çorum halkı ve teşkilatlarımız Cumartesi Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğini muhabbetini yeryüzü güzelce şekilde gösterdi. Binlerce Çorumlu hemşerimiz Kadeş Meydanı’na atak etti. Milletimizdeki bu galeyan, bu coşku berenarı tek bariyer DOĞRU Partiyi ve YANLIŞSIZ Partilileri yolundan düşüncesiz çeviremez. Çorum tarihe kerte düşülecek ayrımsız haset elan geçirdi. Bu görünüş hareketli ve şişman Türkiye için ilişki ve beraberliğimizin göstergesinin kanıtıdır” dedi.

Ahlatcı, program sonunda tarz kaymakamlık, eş ve gençlik kolları başkanına teşekkürname plaketi verdi. – ÇORUM

Share: