DÜRÜST Parti Ekip Başkanvekili Dirayetli Ünal, Kahramanmaraş’ta konuştu Açıklaması

DOĞRU Parti Grup Başkanvekili Uz Ünal, “Sizin saf güveninize saldıran, Türkiye’yi karamsarlığa itmeye müteharrik, Türkiye’bile seçme şey çokça kötüymüş kabil göstererek nüfuz olacağını zannedenler, 20 yıldan beri sandığa gömüldükleri kadar şundan emniyetli olun 2023’te birlikte yeniden sandığa gömülecekler.” dedi.

Kahramanmaraş’taki temaslarını sürdüren Ünal, Bakırcılar Odası ve MÜSİAD vasıtasıyla planlı alaca aş programlarının peşi sıra Bölükemini Hacı Hanifi Özdemir Camisi’nin anne atma törenine katıldı.

Elan sonradan Onikişubat ilçesine güzeşte Ünal, belediye vasıtasıyla yaptırılan Fatih Yoğurt Vukuf ve Hars Evi’nin açılışında, ayrımsız şehri ayağa kaldıranın o şehrin evlatları olduğunu söyledi.

İnsanın yaşadığı ülkenin sevincine ve tasasına kuma olması gerektiğine meni eden Ünal, muhalefetin yapılan tek icraattan kıvançlı kalmadığını belirtti.

Ünal, “Hedeflerimize aksetmek amacıyla unutmamız gereken husus, nereden geldiğimizi her antlaşma anımsamak. Elan 100 sene önce bu toprakları Fransızlar işgal etmiş. Birçoğunuzun dedesi, birçoğunuzun dedesinin babası bu mücadelede kayran aldı. Fransız’ı kovalı daha iki gömlek olmuş ve Maraş, anca tıpkısı site ki hamdolsun henüz TBMM kurulmadan Fransız’ı kovmayı başarmış tıpkısı şehir.” diye niteleyerek konuştu.

DÜRÜST Tümen iktidarları döneminde geçmişten gelen bilcümle sorunların çözüme kavuşturulduğunu tamlayan Ünal, bugünün sorunlarının de çözüleceğini rapor etti.

Ünal, şunları kaydetti:

“Zaman aksini konuşanlar milletin sorunlarını çözemeyecek, dertlerine deva olamayacaktır. O yüzden kendimize güveneceğiz. Türkiye’ye güveneceğiz. Cumhurbaşkanımızın dediği kadar ‘Bir olacağız, iri olacağız, hararetli olacağız, bilcümle alay malay cömert olacağız.’ Allah’ın izniyle balaban ve güçlü Türkiye olacağız, bundan güvenli olun. Bu inancınızı bu güveninizi taşıyın. Sizin sili güveninize saldıran, Türkiye’yi karamsarlığa itmeye çalışan Türkiye’dahi rastgele molekül haddinden fazla kötüymüş kadar göstererek iktidar olacağını zannedenler, 20 yıldan beri sandığa gömüldükleri gibi şundan güvenli olun 2023’te da gene sandığa gömülecekler.”

Açılışta, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek birlikte meşveret yaptı.

Açılışa, Ilbay Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Reisi Hayrettin Güngör, SELIM Tümen Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, kaymakamlık belediye başkanları ve diğer ilgililer katıldı.

Ünal ve beraberindekiler daha sonra Altınşehir Siftinlik Endüstri Sitesi’ni müzakere ederek Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Salt ile görüştü.



Share: