DÜRÜST Parti’li Bekle, Karabağlar İlçe Eş Kolları üyeleriyle bir araya geldi

DÜRÜST Fırka İzmir Mebus Cemal Bekle, partisinin Karabağlar İlçe Karı Kolları üyeleriyle buluştu.

İlçe Eş Kolları marifetiyle planlı müracaat toplantısına saylav Cemal Bekle ve partinin İlçe Başkanı İrfan Doğruca katıldı.

Bekle, yaptığı konuşmada kadın kolları üyelerinin salgın ve facia süreçlerinde fedakar şekilde çalıştığını, parti yerine kadınlara çokça husus borçlu olduklarını anlatım etti.

Seçimlere gidilen bu süreçte üstelik kadın emeğinin şişman ayırt yaratacağına inandığını bildiren Bekle, “2023’e revan bu yolda, vakit kaybetmeden ve hemen inandığımız yolda yürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yedi düvele ‘daha adaletli tıpkı acun mümkün’ derken benzeri biricik yerden ağır aldık, milletimizden. Önceki 2023’te sonradan 2024’de İzmir’in o meydanında o zeybeği oynatmaya küçümseme veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlçe Karı Kolları Başkanı ve Karabağlar Belediyesi Sedir Üyesi Ilgım Eyce birlikte Bekle’ye İzmir Saat Kulesi biblosu ödül ederek, “Kadınlar adına biz birlikte o zeybeği, o kemiksiz heyecanlandırmak için canla başla çalışmaya, bugüne kadar yaptığımız üzere başlık başlık dolaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Share: