DÜRÜST Partili vekil Zehra Taşkesenlioğlu’nun metrukiyet haberlerine muvasala engeli getirildi

DÜRÜST Tümen Erzurum Saylav Zehra Taşkesenlioğlu’nun eşi Prof. Dr. Ünsal Ban’dan boşanmasına ilgili haberlerle ilişik ulaşım engeli kararı çıktı.

60’tan aşkın içeriğe müteveccih değişmeyen, Gölbaşı Hazar Ceza Hakimliği eliyle, olgun yayınlandıktan bire bir sonraları, 19 Ağustos tarihinde verildi.

BAN, TAŞKESENLİOĞLU’NUN 70 MİLYON LİRA PARA İSTEDİĞİNİ ÖNE SÜRMÜŞTÜ

Bozuk Türk Gelgel Kurumu Rektörü ve 2015 seçimlerinde DOĞRU Tümen’den namzet adayı olan Prof. Ünsal Ban’ın, 2019 yılında evlendiği YANLIŞSIZ Parti Erzurum Saylav Zehra Taşkesenlioğlu Ban’ın kendisinden maddesel ve manevi tazminat adına 70 milyon liralık servet istediğini öne sürerek Twitter’da bazen paylaşımlarda bulunmuştu.

Ünsal Ban, Twitter hesabından 18 Ağustos’ta yaptığı paylaşımda şunları yazmıştı:

“Sevgili dostlar 2019 yılında dünyaevi yaptığım Zehra Taşkesenlioğlu tamamen biber dolması ve iftiralarla meşgul bire bir arzuhâl ile benden maddi 50 milyon manevi 20 milyon mülk istemektedir. Kamuoyuna duyurulur… imdi ben dahi açık kalkmak zorundayım… Seçme şeyi çeper hakkım doğmuştur. Ağız Ağıza yalan ve iftiralarla komple olan bire bir metrukiyet dilekçesi, haysiyetimi, onurumu çiğnemiştir… Şunun bilinmesini isterim ki bundan sonra açıklayacağım bilgiler, dokümanlarla uğrayacağım ahiret yolculuğu tehdidi, zararlardan ağız ağıza Ulvi Fuat Taşkesenlioğlu ve Zehra Taşkesenlioğlu sorumludur.”

Share: