DÜRÜST Tümen Edirne Deneyimsizlik Kolları Başkanı Cambaz’ın yeni yıl mesajı

DÜRÜST Tümen Edirne Gençlik Kolları Başkanı Burak Akrobat, yeni sene nedeniyle ide yayımladı.

Akrobat, mesajında, yıpranmamış yılın cemi insanlığa huzur, sağlık, sulh getirmesi temennisinde bulundu.

Yeni yılın getireceği başarılar, ulaşılacak hedefler ve güzellikler amacıyla ateşin olduklarını tamlayan Akrobat, Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılının “Türkiye Yüzyılı” olacağını tabir etti.

2023’ün Türkiye üzere ayrımsız dönüm noktası ve kilit taşı olacağından kuruntu duymadıklarını aktaran Cambaz, şunları kaydetti:

“20 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hükümetlerimiz milletimize verdiği sözlerin hepsini tuttu. Ülkemiz seçkin alanda yüzyıl atlayıp bire bir sıçrama gerçekleştirdi. Nice muvaffakiyet hikayeleri yazıldı. Gençlerimiz ülkemizin büyümesi ve gelişmesiyle alay malay temas alanda eskimemiş kazanımlar ile zenginleşti. Sonuç 20 yılın gençlerimize kazandırdığı bildirme koca özellik özgüvendi.

Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu amaç gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine algı idealimizden bile kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye Yüzyılı gençlerin mensur edeceği benzeri çağ. 2023 yılı gençlerin yüzyılı olacak diyor, bu anahtar ile yeni yılın ülkemize ve dünyamıza erinç, esenlik, hazar getirmesini murat ediyorum.”

Share: